Showing posts from December, 2019Show All
Mr Muscle Fresh Discs Untuk Wangi Dan Bersih

Siapa kat sini, tandas rumah dia sentiasa berbau harum. Caya lah sebab korang sangat concern  dengan kebersihan dan kewangian tandas. K.fiezz nak salute  sikit.  Untuk yang kurang part  penjagaan tandas ni macam k.fiezz. hehe. Jom nak kongsi dengan korang produk M…

Konvoi Ke Langkawi - Langkawi Mangrove Tour

Sebenarnya kan cerita cuti-cuti konvoi Langkawi k.fiezz & mr hubby tak habis lagi yang ikut trip  geng gamers  mr hubby ke sana bulan Oktober lepas . hehe. So  kita sambung cerita lah. hehe. Entry sebelum, korang boleh baca di sini <<  Konvoi Ke Langkawi Lak…

Nak Juga Ber'Magic Span

Lama dah dengar kehebatan magic span  ni. Tapi memandangkan k.fiezz kategori susah nak keluar time weekend , agak payah nak menyinggah ke eco, DIY atau mana-mana tempat yang ada jual magic span  ni. Ada lah beberapa kali hint  kat mr hubby ajak ke Mr DIY tapi nan …

Nah Shopee Voucher 2019 Untuk Korang

Kalau korang perasan, k.fiezz ada update  kat Facebook pasal k.fiezz terlepas voucher shopee lepas buat satu job . Client dah masukkan kod tu dalam akaun ID shopee k.fiezz yang tak aktif. tapi bukan salah client .  Salah k.fiezz sebab k.fiezz pun tak perasan k.fiezz…

Potongan Rambut Pendek Yang Tak Berapa Nak Pendek Sangat

Perempuan selalu dikaitkan potong rambut je, putus cinta. haip. abis yang tak putus cinta, yang happy je selalu tak boleh potong rambut ke?haha. Ada banyak faktor potong rambut ni, tak semestinya putus cinta je, tau.  Hah, yang ni jangan nak buat spekulasi. k.fiez…

Senang Nak Pasang DIY Rak Kasut atau Shoe Storage Box Ni

Tadaaa.. tengah in  sekarang rak kasut DIY ni, kan?atau nama omputih dia shoe storage box.  Yang jenis kena pasang & buat sendiri ni. betul tak?k.fiezz mula-mula macam tak terpikat nak beli shoe storage box  ni sebab fikirkan kena   pasang kotak-kotak tu sendiri. …

Layan Waffle Ice Cream Nelson's

Semalam kisahnya k.fiezz ter cuti tanpa sengaja. sebab. sebab. nak cerita ke idak ni. haha. malu pun yea juga sebab sealah sendiri.  Okey lah okey lah, k.fiezz share.   Hope tak ada officemate k.fiezz yang terbaca entry  ni. haha.  Pagi semalam, terbangun lamb…

Tutup Parut Jerawat?Macamana?

Siapa ada jerawat, parut jerawat angkat tangan?tipu lah yang kata tak ada. tak banyak mesti ada juga terselit sikit-sikit. Terutama bila mrs p on the way  nak datang tu. Kalau dah jerawat, mesti nanti jadi parut jerawat pula sebab tangan gatal nak picit. Allah. dah pi…

Ada Char Kuey Teow kat Food Panda, Jom lah Cuba.

Bila malas masak. Eh bukan k.fiezz malas tapi nak defrost ayam, ambil masa. Sebelum balik kerja dah tanya mr hubby nak makan apa untuk dinner ?ke nak order kat Food Panda je sebab semalam mr hubby kerja dari rumah. Kebiasaan kalau mr hubby kerja dari rumah. dia tak lu…

DIY Header Blog Guna Canva

Tadaaa..masuk blog k.fiezz. perasan tak yang baru.. hehe..kalau tak perasan, okey meh lah k.fiezz reveal  kan. H eader  berwajah baru uolls. cantik lah k.fiezz..Tempah kat mana tu?#perasancantik sangat tau. hehe..  Kalau ada yang ingat k.fiezz tempah. K.fiezz nak …