Showing posts from May, 2018Show All
Jomlah Holiday di Bukit Merah Laketown Resort

Sapa pernah pergi ke Bukit Merah Laketown Resort Perak ni..Cer komen sikit. Kak fiezz pernah sampai gak dulu tapi tak explore  sepenuhnya..Tak ingat singgah kat situ sebab apa..Tapi sekejap je la singgahnya kat Bukit Merah Laketown Resort Perak ni...Dekat belah luar…

Gaduh..Baik..Gaduh..Baik..Selamat UlangTahun Perkahwinan

Selamat Ulangtahun perkahwinan k.fiezz & mr hubby..Cewah.. Wish  sendiri..haha.. Tarikh nikah  beberapa tahun lepas 29.5.20**..Alhamdulillah, masih bertahan sehingga sekarang..Dalam gaduh, baik..gaduh baik..masam muka..tak sependapat..Time gaduh macam-macam rasa…

Set baju kanak-kanak murah di Doudou.my

Yeay, sampai dah hadiah hasil tebus baucer kemenangan yang k.fiezz menang di giveaway doudoumy X cekgunorazimah. Hadiah pilihan k.fiezz, jeng jeng jeng seperti dibawah..Yang kononnya masa k.fiezz joint Giveaway ni pening nak pilih hadiah kalau menang..Sekali rezeki, m…

Kalau sapa yang follow  blog kak fiezz ni tahu la, kak fiezz ni dalam kategori TTC..TTC tu apa?haha..sila google ..Dah lama kak fiezz TTC ni sejak kawen beberapa tahun lepas..tapi dulu kak fiezz rajin la kongsi cerita usaha-usaha yang kak fiezz buat..Tapi lepas tu kak…

Nak Menang Baucer RM50 Tak?Jom Shake Shake Uolls Sempena Riang Ria Raya Lazada

Salam ramadhan ke-9 korang..pejam celik pejam celik dah 9 hari kita berpuasa..pejam celik pejam celik, rayaaa..Korang acane dah buat persiapan raya..Kak fiezz baru beli baju raya..mr hubby punya dah hantar kat tukang jahit sebelum puasa..Nanti nak raya baru pi amik se…

Pakej Percutian Ke Beijing

Korang..ada tak terfikir nak pi bercuti ke Beijing..Hah!!kak fiezz ni dah mula la kan..tahu la kaki berjalan..hehe..ala, saja nak hasut korang pi bercuti..Kak fiezz setiap tahun kebiasaanya memang ke luar negeri..cewah..kembang kempis hidung ai..eh!!tak ada la berlaga…

Sedap Atau Murah Di Bazar Ramadhan

Bazar Ramadhan Bulan puasa macam ni, bazar Ramadhan mmg jadi tumpuan semua orang..tak kira la untuk kita, orang islam atau yang bukan beragama islam..Bangsa lain pun ramai suka ambil kesempatan membeli juadah di bazar ni..Kata dorang, bulan puasa seronok sebab ada b…

Nak Beriklan di Blog FiezaSani

Sesiapa yang ada produk/servis nak review dan nak bakal pelanggan cari di Mr Google , boleh e-mail kak fiezz yea di fiezasani2127@gmail.com . Jangan main spam di bahagian komen kat entry-entry kak fiezz..Semalam kak fiezz dapat satu komen macam kat bawah ni..Mula-mula…

Mask Time Dengan The FaceShop Mask

Mask time Kak fiezz ni kalau pasal kecantikan memang favourite   all da time ..Baru2 ni kak fiezz macam busy  giler plak, rasa kulit muka dah kasar macam apa je..haih, rimas pulak pegang kulit muka sendiri.. So weekend  lepas, kak fiezz tak ada buat apa kat rumah..t…

Menang Giveaway Doudou.my X CekguNorazimah

Yeay..kak fiezz tersenarai salah seorang pemenang GA Doudou.my x Cekgu Norazimah ..Alhamdulillah..Masa joint GA ni, kak fiezz ada mention  kalau menang, pening gak nak cari hadiah kat website doudou.my..haha..website doudou.my ni menjual pakaian-pakaian ibu mengandung…

Jadi Top Pengomen Di Blog Shafyqah..Dapat 1 Set Gambar.

Terpilih jadi top pengomen lagi tapi kali ni di blog Shafyqah pulak..yeay..thank you Sha...tak sangka pulak terpilih.. Kak fiezz dapat apa?meh tengok Kak fiezz dapat 1 set gambar..Gambar2 ni Sha dah minta awal melalui e-mail pada k.fiezz...Jadi ni antara 9 gam…

Shopping Baju Raya Online..Trusted IG Seller.

Korang..sapa dah beli baju raya..amboi kemain excited  kakak fiezz beli baju raya..esok baru start puasa..hover nau nau..ala, benornya bukan apa malas nak shopping online   time  bulan puasa..Mesti pos laju akan jadi slow service  dia & ada masalah sebab banyak la…

Sekali Lagi Bertugas Masa Pilihanraya ke-14

Pilihanraya ke-14 pada 9 Mei 2018 baru ni kak fiezz lagi sekali bertugas sebagai petugas Pilihanraya..Kali ni kak fiezz ambil jawatan sebagai Kerani Pengundian dan Mengira Undi je..Tak mau jadi Ketua macam masa Pilihanraya ke-13 dulu..fuhhh banyak koje, weiii.. Plus …

NAK MENANG GIVEAWAY BUKA PUASA AZLINDA X BANGI GOLF RESORT 2018

Jom join GA mummy Alin ni..nak menang Giveaway Buka Puasa anjuran Mummy x Bangi Golf Resort..Kak fiezz ni kalau bulan puasa, jarang berbuka di luar... So  kalau dapat voucher ni, nak test  menu kat BGR yang dengarnya sedap bebenor ni..Eh..sebelum tu, mummy alin ada ta…

Coin Purse From Bali

Yeay dapat souvenir  dari bos..bos k.fiezz pi ke Bali, Indonesia minggu lepas.. So  ni ole-ole dari Bali la..Eh pi Bali..ala, tak ingat..kalau tak boleh kirim beg yg Uzu beli kat Bali..Uzu ada post kat FB dia, beg tu Uzu beli masa ke sana..Beg tu tengah in kat sana...…

Naik Bas Sekolah. Pengalaman Yang Seronok.

Rutin pagi-pagi time  keluar nak pi kerja, selalu nampak budak-budak beratur tunggu bas sekolah kat area kawasan rumah k.fiezz. Mak-mak tunggu kat sebelah, yang anak-anak beratur..Anak-anak berborak sesama dorang, yang mak-mak membawang la kot..haha..agaknya la..panda…

Digital Ninja Program Untuk Anak-Anak Kita

Haritu kak fiezz attend baca world ni di PWTC bersempena dengan pameran buku..Selain ada pameran buku-buku memacam jenis buku ada..novel, buku sekolah, kamus, kitab..aih..nasib k.fiezz tak baper nak kaki novel sangat..rasanya kalau kaki novel, mau sangkut shopping nov…