Showing posts from March, 2018Show All
Medan Trip - Day 2 (Danau Toba Tour)

Medan Trip - Day 2 Hari kedua di Medan & pakej kitaorang bermula pada hari kedua ni. Pagi lepas breakfast di hotel,kitaorg menunggu pak supir ambil di hotel.. Eh.. Lupa plak nak cakap kat entry SEBELUM , penginapan di The Crew Hotel tempat kitaorg menginap hari …

Medan Trip - Day 1 (Hotel The Crew dan Pakej Murah)

Medan trip Jom..entry ni kak fiezz nak kongsi pasal Medan Trip kak fiezz & family ke sini minggu lepas dari 20 Mac 2018 - 24 Mac 2018). Flight kak fiezz, 20hb, pukul 8.00mlm.. Pakej untuk Medan Trip itaorang bermula pada esoknya iaitu pada 21 Mac 2018..Jadi untu…

Kat Mana Nak Beli Mask Korea Murah ?

AU FAIRY SKINCARE Kak fiezz nak share  dengan korang mask Korea murah yang kak fiezz dah cuba baru-baru ni iaitu AU FAIRY Skincare..Kak fiezz suka sangat mask korea   ni sebab selain original dari KOREA. Kandungan  mask  ni menggunakan bahan-bahan sumber alam. Harga…

Dapat Mask Dari The Faceshop, Jadi Top Pengomen Di Blog Marsha

Holla..kak fiezz bersiaran selepas cuti-cuti di Medan minggu lepas..weiii, tak ada mood tau nak menaip ni..haha..tapi gigih jugak sbb walaupun k.fiezz tak update blog sepanjang bercuti tu, tengok kat statistic, view tetap macam biasa..terharu..ada yeak orang baca blog…

Kelebihan Krim Kontur Mata dan Scrub Wajah Safi Rania Gold

Krim Kontur Mata & Scrub Safi Rania Gold Nama k.fiezz ni kan semua berkaitan kecantikan mmg jadi topik utama yg k.fiezz suka. Selain dari penjagaan muka.. Mata pun mainkan peranan dari segi aspek kecantikan. Apa guna muka dah cun ni. Tapi bawah mata lebam, gelap…

Fame Lip Cream Dalam Travel Kit Fame Limited Edition

TRAVEL KIT FAME LIMITED EDITION Dah lama usyar brand Fame ni..Serius suka giler warna-warna dia..cantik-cantik sangat..Baru ni Fame keluarkan Travel Kit Fame Limited Edition..Mak aih, melonjak-lonjak dalam hati nak beli travel kit fame ni..Maklum la kak fiezz kan s…

Tahniah Dato Siti Selamat Bersalin Baby Girl

Alhamdullilah penantian selama 12 tahun.. Dato Siti selamat melahirkan baby girl pagi tadi. I feel you Tok Ti.. Kak fiezz dengar pengumuman pagi tadi di radio Era. Lepas buat pengumuman tu, radio era mainkan lagu Tok Ti buat anakanda tercinta. Tajuk kak fiezz tak inga…

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Lama tak joint  Giveaway blogger..Nak joint la Birthday Giveaway Mrs Pip..1st sebagai sokongan member blogger..2nd untuk balas kerajinan mrs pip yang selalu singgah ke blog kak fiezz..Lagipun yang kak fiezz tertarik, hadiah-hadiah yang ditawarkan..best..Mana la tau re…

Atasi Masalah Tayar Pancit Dengan KRONOS FLAT NO MORE

Masalah Tayar Pancit Pernah tak korang mengalami masalah tayar pancit di tengah jalan..kak fiezz & mr hubby pernah mengalami sekali..Dekat highway..Tengah malam..Tak tau la siapa yang pi buang gunting di tengah jalan..tak memasal pancit tayar kitaorang..terus mr…

Cenderahati Bulan Februari 2018 Untuk Top Pengomen Di Blog FiezaSani

Tahniah cik tie..Rajin tau cik tie ni singgah ke blog k.fiezz..k.fiezz yang kadang busy tak dan nak balas kunjungan cik tie..kat ofis kadang blog2 tak boleh nak bukak, kadang boleh..eh..geram je..Tapi kebanyakan masa memang tak boleh nak bukak blog, tu yang tak dapat …