About

Kisah tuan blog..Nama Rohafiza..Nama manja Fieza..Nama glamer untuk blogging ~ Fieza Sani..Gabungan nama dengan mr.hubby..Berbintang aQuaRius..Lahir kat Perak, membesar di KL & menetap di KL..tapi kalau tanya, orang negeri mana??dengan bangga, cakap orang Perak..heeee..Hobi masa lapang tengok tv, layan internet >> media sosial (fb, ig, blog)..

Kakitangan gomen..Part time berblog..Mula berjinak dengan blog tahun 2012..Asalnya buat blog nak story pasal hal lain tapi dah tukar dengan menulis macam-macam kisah yang berlaku di sekeliling..Kadang cerita pasal diri sendiri, family, kawan-kawan dan terkini dah berjinak2 untuk review produk, advertorial..Tak la hebat sangat, baru nak belajar2 gitu untuk menjadi seorang blogger yang hebat..kadang ada jugak la berangan, untuk berhenti kerja & tumpu jadi blogger sepenuh masa kalau dapat jana pendapatan melalui blog..eh!!berangan je..Ingat senang nak cari pendapatan melalui blog..fuhhh..jenuh weii..tambah2 blogger suam2 kuku macam kita ni..pergi event pun susah sebab terikat dengan komitment kerja..Jadi la buat review dari rumah je...dapat sikit2 pun rezeki juga, kan...hah!!tue la serba sikit pasal tuan blog..yang suka berangan...