Total Pageviews

Dapat Dah Pemenang Main Teka-Teka

15:49

Haritu k.fiezz ada buat teka-teka air..korang yang tak tahu apa menda la k.fiezz citer ni, boleh baca entry sebelum >> AIR APA NI..so dah jumpa pemenang yang teka dengan tepat..

tahniah mrs pip..and thank you pada semua yang joint suka suki contest yang sesaja ai buat ni..hehe..sesaja je buat contest ni..tak ada idea nak mengarang entry di bulan puasa ni..hehe...so kita main teka-teka la...

hadiahnya >> Top Up RM10


k.fiezz buat game teka-teka ni kat blog & IG..tapi IG dulu k.fiezz publish...lepas tu macam tak fair plak kan sbb kat IG, k.fiezz tak bagi clue langsung..so k.fiezz up kat blog..sekali bagi clue..yang mana rajin terjah blog k.fiezz dapat la teka jawapan yang betul based pada clue k.fiezz bagi...dah ada juga pemenang kat IG...nnti k.fiezz share kat IG sapa yg menang...

You Might Also Like

7 Comment