Total Pageviews

Play Gym Baby For Baby Tufael

09:07

Beli hadiah untuk baby Tufael (baby Marsya) kat shopee je..aunty fiezz beli hat mur mur je, tufael..hope you like it...

Baby Toys Colourful Musical Play Gym Playgym Play Mats Playmat - Animal

K.fiezz beli apa tu kat baby Tufael..ni hah, k.fiezz beli ni kat si comel tu..

www.fiezasani.xyz

tak expert nak beli barang baby..so scroll kat shopee..rasa hat ni okey la kot..sesuai untuk baby..ada mainan hat gantung2 tu, muzik/lagu..memang sesuai sangat la untuk baby...jadi kita pilih yang ni...

Haritu masa k.fiezz balik kampung,kebetulan marsya memang tengah pantang..Rumah Marsya & mak mertua k.fiezz tak la jauh sangat tapi k.fiezz busy benor tak dan nak singgah rumah Marsya..so tu yang k.fiezz belikan hadiah secara online je kat baby Marsya ni..

Murah ke?

Ramai seller jual play gym play mats ni kat Shopee..Pilih la ikut mana yang bersesuaian dengan bajet memasing..yg penting sebelum beli, baca gak review dari pembeli lain..dari situ korang boleh cari trusted seller & kualiti barang tu okey ke idak...k.fiezz buat macam ni je tiap kali shopping kat shopee...

yang k.fiezz beli ni alhamdulillah, trusted seller..barangnya dah selamat sampai kat Marsya pun...

Enjoy your playmat Tufael..

oo..ni blog mama tufael >> www.marshaliza.com

You Might Also Like

2 Comment