Total Pageviews

Surprise Birthday Mak Dengan Srikandi Surprise

22:44

Plan menjadikk..plan apa kah k.fiezz ooii.. Plan buat surprise birthday delivery sempena birthday mak k.fiezz harini.. 

Cari punya cari surprise delivery kat ig melalui #surprisedeliverykualakangsar, jumpa pun yang memenuhi kriteria dari segi harga, dan testimoni..Ada 2-3 surprise delivery k.fiezz mesej/WhatsApp.. Tiga2 reply cuma yg k.fiezz pilih ni sebab memenuhi kriteria dan refer pd ig, dorang masih aktif.. Selain harga dia affordable.. 

Srikandi Surprise Kuala Kangsar.. 

Masa cari surprise delivery kat area kuala kangsar melalui #, k.fiezz try & error je.. Ada upenya servis ni kat area sana.. Ingatkan kat bandar2 besor je.. 

So lepas dah usya kat ig srikandi ni, tengok boleh dipercayai & masih aktif, k.fiezz wasap terus tanya pasal pakej2 yg ada.. 

Ada banyak pakej dorang, ikut bajet kita la.. So K.fiezz & adik setuju pilih yang ni.. Kitaorang share half-half.. 

Pakej B

Pilihan kitaorg, seperti dalam gambar. 

-12 bar kit kat(2 finger)
-5 kuntum bunga rose kertas
-1 slice kek secret recipe
-1 belon 
-free wishing frame 
*Harga inc mascot

www.fiezasani.xyz

Happy Birthday Mak.. 

Pagi tadi, srikandi surprise dah buat penghantaran kat mak k.fiezz.. Lepas penghntrn, dorang ada bagi video & gambar-gambar masa penghantaran.. 

Yang video tu tacing plak masa mak k.fiezz baca dari sapa.. Mak k.fiezz terkejut masa dapat pagi tadi.. Mak k.fiezz ingat delivery untuk salah sorang cikgu kat tmpt keja mak k.fiezz tu.. Hihi.  Sekali orang tu pi kat mak k.fiezz.. Tejut la dia.. 

Tadi call mak, dia cakap napa tak bitau awal2.. Kalau tak, mak k.fiezz dah sesiap tulis ucapan nak rekod.. Hover tau mak, siap nak tulis ucapan..haha..Namanya surprise.. Mana boleh cakap,gituuu..

Apapun happy birthday,mak.  Moga sihat selalu, happy, ceria.. Semua yg positif utk mak.. 

www.fiezasani.xyz

Birthday girl... Muka tak abis tejut lagi tu.. Haha.. K.fiezz share gambar mak ngan maskot ni, ramai komen cakap comel siap ada maskot lagi.. Ha'ah kelainan srikandi surprise delivery ni dia ada maskot sekali dalam pakej masa buat penghantaran.. Tapi maskot ni tukar2, x semestinya mickey mouse je.. 

www.fiezasani.xyz

Mak & abah k.fiezz... 

Korang yg ada kat area perak, terutama kuala kangsar kot nak buat surprise delivery untuk birthday/anniversary orang tersayang, boleh ar roger srikandi surprise ni.. Insyaallah, trusted seller.. 

You Might Also Like

7 Comment

  1. happy birthday to mum kak fieza.semoga mama kak fieza dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  2. Wah, mmg awesome la kan siap ada maskot gitew ... Happy birthday buat mak FS, semoga slalu murah rezeki ..

    ReplyDelete
  3. siap maskot. nice. selamat hari lahir

    ReplyDelete
  4. hee~ comel jek mak akak.. semoga mak akak panjang umur ya..

    ReplyDelete
  5. Oo..moskat tu lain² ye. Btw happy birthday untuk mak akak. Moga bahagia selalu. Aamiin

    ReplyDelete
  6. alolo..sweetnya..bla u nak sprisekan i..haha

    ReplyDelete
  7. wah mesti mak gembira mmg cantik choco bouquet dan belonm tu

    ReplyDelete