Total Pageviews

Surprise Birthday Candle Light Dinner Di Rindu Hot & Grill

12:11

Acah-acah sweet gitu..hehe..alaaa sesekali..why not kan?k.fiezz dapat idea buat surprise birthday candle light dinner untuk mr hubby ni masa ternampak satu page kat facebook yang ada buat surprise planner sempena birthday, anniversary ..masa tu k.fiezz deal dengan page ni benornya..dia bagi beberapa pilihan..antaranya buat surprise candle light dinner di hotel dan juga kedai makan kat Ryndu Hot & Grill ni..

Pilih Ryndu Hot & Grill

Lepas dapat pilihan dari page tu, k.fiezz saja tengok page fb Ryndu Hot & Grill ni sebab tertarik plak kat sini selain dari harga dia yang agak berpatutan dari senarai yang dibagi..plus mr hubby memang suka makanan western..dah birthday dia, kita ikut la selera birthday boy...


Lepas tengok page & survey kat google pasal kedai ni..baru tahu rupanya kedai ni ada buat juga untuk surprise planner cam page tu gak..so saja tanya harga dan surprisely harga dia lagi murah dari page yang memula k.fiezz deal tu..mungkin sebab ni buat kat kedai sendiri & barang-barang memang dah ada, tu yang harga lebih murah...



dah tengok perbezaan harga, lagi murah kalau arrange directly dengan Ryndu Hot & Grill ni, baik la k.fiezz pilih direct deal dengan kedai ni je kan..hehe..sowwyyy, dah caras pulak page surprise planner yang memula k.fiezz deal tu..hehe..nak jimattt gitu..

Candle Light Dinner  + Surprise for mr hubby

Birthday mr hubby hari Rabu lepas..tapi sebab jatuh hari koje, kiv sambut hari sabtu lepas..
dah kata surprise kan..memang tak bitau la ngan mr hubby buat camni hah..mr hubby plak duk ingat k.fiezz nak belanja makan hat besa2 je..sekali semalam sampai kat kedai..mr hubby cam terkejut tengok orang tu bawak ke meja yang dah deko cam dalam gambar ni..hehe


kira menjadi la surprise k.fiezz...



Pakej yang k.fiezz amik ni untuk 2 orang..



-Menu (Spagheti atau Chicken Chop)**k.fiezz pilih chicke chop cuma satu lagi k.fiezz tukar pada Mixed Grill Sizzling coz mr hubby tak suka chicken chop..so kena add on RM23..

-2x Ice Lemon Tea
-Special table decoration
-Back drop 'Happy Birthday'
-Belon
-Brownies ice cream  + wording
-Birthday song masa hantar pada birthday person

www.fiezasani.xyz

Muka masa baru sampai..haha..cam terkejut sikit..


www.fiezasani.xyz
cantik tak deko meja dia..feeling baru-baru bercinta gitu..hehe

www.fiezasani.xyz

Mixed Grill Sizzling
Campuran Ayam, Daging & Kambing dalam satu plate..ada fries..dalam cawan cute tu, corn in cup..


www.fiezasani.xyz

Chicken Chop..k.fiezz punya


www.fiezasani.xyz

Brownies untuk birthday person...
Masa hantar brownies ni, kedai pasang lagu happy beday tau dak..k.fiezz ingat dorang akan nyanyi sikit-sikit je masa hantar brownies kat kitaorang..sekali dia pasang lagu kat tv..haha..dah nak abis lagu happy beday, staff & pelanggan yang ada kat situ bertepuk-tepuk tangan...allah segannya..haha..
sebelum tu mr hubby ckp ngan k.fiezz, hah jangan ada kek2.sat gi nyanyi, abg sogannn..sekali betul ko..serius k.fiezz pun tak tahu part ni..


www.fiezasani.xyz

birthday boy tengah feeling makan brownies ais krim dia...

www.fiezasani.xyz
feeling romantik katanya..haha..

PUAS HATI SERVIS, DEKO & MAKANAN Di Ryndu Hot & Grill 

overall makanan kat sini sedap & dekorasi dia pun seperti yang diberi contoh masa memula k.fiezz nak deal haritu..so idak la indah khabar dari rupa ke apa...berbaloi la dengan harga yang dibayar..

yang penting, mr hubby iolls happy sebab terkejut k.fiezz buat candle light dinner ni..alaaa...tak ada idea nak celebrate camna..kebetulan nampak plak iklan page surprise planner tu..ting ting ting, terus datang idea..nak celebrate camni..hehe

korang kalau bercadang nak fefeling romantic sesekali sempena anniversary ataupun birthday orang yang tersayang, boleh la cuba usya kat page Ryndu Hot & Grill ni..

Facebook - Ryndu Hot & Grill

You Might Also Like

12 Comment

  1. alolo..romantiknya. hepi bestday buat husband fieza..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tantiu cik nor..sesekali ai jadi gula-gula camni la..haha

      Delete
  2. wah meriahnya sambutan..happy birthday hubby fieza

    ReplyDelete
    Replies
    1. besa je mama..tak tau nak celebrate camne..kita buat la surprise gini..hehe

      Delete
  3. sesekali surprise deco2 romantik gini best kan....yg set deco camni brp chargenya....saya 2 thn lps ada celebrates birthday kt sini..dpt free brownies and nyanyi2 tu la husband pilih sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya amik pakej yg mur mur je, mama..yg ni RM80..pas tu tukar satu menu lain, RM23 coz en.asben tak suka chicken chop...

      Delete
  4. happy birthday, moga d pjgkan umur sellau, d murahkan rezeki melimpah ruah dan berbahagia dgn isteri dan keluarga tersyaang selalu

    ReplyDelete
  5. Wow ada juga romantik di dalam hati tu ye.. 😊😊 .. bersemut skrin hp nie baca.. 😋

    ReplyDelete
  6. Wow ada juga romantik di dalam hati tu ye.. 😊😊 .. bersemut skrin hp nie baca.. 😋

    ReplyDelete
  7. Setting meja menarikkk..eh apapun, happy birthday utk husband FS.

    ReplyDelete
  8. ahahah adoi depa pasang kuat2 habis semua dengar la. kalo cheqq pun segan gak tapi sebenarnya yeppi sebab ada orang sambut besday kita =D

    ReplyDelete