Total Pageviews

Sling Bag POLO For Him

12:18

Semalam story pasal k.fiezz jadi gula-gula, buat surprise birthday candle light dinner untuk mr hubby sempena birthday dia...so ni hadiah untuk mr hubby..hadiah ni k.fiezz bagi masa hari birthday..balik dari kerja, k.fiezz singgah sogo sat cari sling bag..memang dah set untuk beli sling bag sebab sling bag yang beli haritu kat Lazada untuk mr hubby, dah koyakkkk..sabar je la..baru jugakk beg tu...

Lepas sling bag tu dah koyak sikit demi sikit, mr hubby memang dah hint nak beli sling bag baru sebab susah sling bag yang dah koyak tu...dia koyak belah dalam..jadi agak ganggu bila nak buh barang-barang dalam beg tu...

asyik la tersalah letak wallet, vape...size sling bag yang tu pun kecik sikit dari hat ni..bila dah masuk barang-barang (wallet, vape, handphone)..dia dah fix dalam tu..nak letak menda lain, tak boleh...so nak cari sling bag yang besor sikit dari hat sebelum..

CARI kat SOGO

Masa cari sling bag ni kat SOGO, mintak-mintak la ada offer..tengok kat ground floor, sales barang-barang untuk bebudak..adeh..naik 2nd floor, pi kat tempat lelaki..tanya pekerja sogo yang jaga situ, sling bag kat belah mana?budak tu bawa ke tempat sling bag ni, tengok tak ada sales..alaaaa...sokay-sokay..kita round-round je kat sekitar tu..eh sekali ternampak ada sales untuk sling bag...tengok rega...uiiii, dalam budget...yeayy..ada 2 pilihan masa tu..tapi k.fiezz berkenan hat ni sebab dia style sikit...

dan pilhan di hati?

sling bag POLO...jadi pilihan sebab harga berpatutan & ada style bentuk dia...idak la petak je...plus branded..hehe..

www.fiezasani.xyz

hope hat ni bertahan lama..berjenama kan..lagipun beli kat SOGO..mesti berkualiti kan..hehe..hope so...

Add On Kek 2 Slice

Lepas beli sling bag ni, singgah kat kedai bakeri dalam SOGO (tingkat LG), beli kek pulak..dah kata birthday kan..kena la beli kek jugak..wajib gitu...tapi masa tu berpikir2 nak beli sebiji ke yang slice je..tapi lepas pikir punya pikir...kita beli 2 slice je la..jimatt..makan berdua je..kang beli sebiji, ate jenuh nak perabiskan..ada la yang saiz kecik tapi tak tau pulak kek dia sedap ke idak..kang tak sedap..jenuhhh..tak makan..penyudah masuk ke tong sampah je..membazir..membazir tu amalan **tetttt**..

So kita amik 2 slice je...pilih flavour coklat..haha..favourite k.fiezz walaupun birthday mr hubby..haha..aci la yeak...

www.fiezasani.xyz



You Might Also Like

8 Comment

  1. haishh..xblh jadi ni..sogo slalu jer ada sales..nak kna srh fieza jadi tukang bli ni..haha

    ReplyDelete
  2. sogo memang murh dr tempat lain, lamanya tak pergi sogo

    ReplyDelete
  3. Sling bag tu ada style ... cantik.

    ReplyDelete
  4. munge2 laa hasben akak dapat beg baruuu hehe.. xyah da pakai beg koyak tu =D

    ReplyDelete
  5. beli slice aje kan takdelah membazir

    ReplyDelete