Total Pageviews

Kerusi Gaming Idaman Mr Hubby

13:04

Kerusi gaming sempena birthday mr hubby bulan lepas...kemain, dah sebulan pun request nak hadiah kerusi gaming ni hah..haritu masa birthday, mr hubby ada cakap nak kerusi ni..tapi k.fiezz abaikan je..haha..sebab barang gaming dia selalunya mahal..haha..kita dah la gaji tak baper nak lebat..biasher-biasher je..ni kerusi gaming plak dia mintak..so k.fiezz belikan sling beg kat SOGO je..hehe..bukan kedekut tapi fulus kurang memberangsangkan...k.fiezz bukan cam cik epal, payment job kat blog main ribu....doa la moga boleh ikut jejak cam cik epal..dapat payment ribu-ribu dari blog..hehe..aamiin...

Berbalik pada topik kerusi gaming idaman mr hubby ni..Baru ni mr hubby bagitau kawan gaming dia cakap ada satu kedai ni jual harga mur mur kerusi gaming ni..ada promosi..dah mr hubby duk usya kerusi ni lama dah..kita bagi je la..kebetulan k.fiezz ada dapat extra RM..so ada duit, boleh la kita citer lebih lanjut..RM kureng kalu, duk sesenyap je..haha...

so taadaaaaa..ni la kerusi gaming pujaan mr hubby..puas hati sangat la dapat kerusi gaming ni...Lepas amik kerusi ni dari kedai, balik umah tak menyabar nak pasang..dengan k.fiezz sekali kena tolong...sebab dia cam Ikea tu..beli & pasang sendiri...


www.fiezasani.xyz

Dah harga pun boleh tahan...kurang baper puluh je nak 1k..memang selesa sangat la duk atas kerusi dia..boleh adjust ikut keselesaan kita..boleh bua-buai atas kerusi ni sebab penyandar tu boleh ke belakang sampai abis...kira cam kita baring la...mahai kan..


Lepas dah siap pasang haritu tanya kat mr hubby 'harini tidur kat atas kerusi ni la yeak'..haha...saja bahan dia..kerusi idaman dah dapat kan..mesti la hati ada bunge gitchuuu...

You Might Also Like

5 Comment

  1. pergh dah dapat kerusi idaman memang selesa kerusi ne pernah tumpang duduk kerusi bos hehe

    ReplyDelete
  2. wow..best ni..guna kat opis pun best gak ni..haha

    ReplyDelete
  3. Harga best confirm duduk pun mesti best kan fiezz? Inilah passion seorang gamers...hihi

    ReplyDelete
  4. Mak ooiii, boleh tahan rega dia ..tp ok sesekali belikan , lepas ni hope lebih murah rezeki Fs.

    ReplyDelete