Total Pageviews

Jelly Shoes Mughah Di Shopee

14:26

Percaya tak, masa jelly shoe ni keluar k.fiezz siap kutuk lagi..apa la minat sangat pakai kasut terkeluar ibu jari ni..ishhh..not so my taste..tapii..

selepas beberapa tahun, tetiba terjatuh cinta..sebab paling utama - dia dari jenis getah..sesuai sangat untuk k.fiezz yang travel turun naik tren pi kerja..kalau kena hujan, tak basah..tak mengembang atau dalam bahasa lain, senang rosak..

kedua..lama-lama duk nampak orang pakai, terjatuh cinta plak..hihi..tue la orang tua-tua cakap, jangan kutuk..nanti jatuh cinta..betul sangat pesanan tu..so next time sila jangan kutuk..

CARI JELLY SHOE

K.fiezz tahu kat luar banyak jual jelly shoe ni tapi tapi nak cari size k.fiezz susah tau dak?kaki somel kan..dah penah cari area M.Jamek & kawasan lain area KL ni memang tak ada size k.fiezz...Mencikkk..ai dah jatuh cinta..tak ada size pulak..sabotaj ke apa ni sebab dulu kutuk dia...

JENG JENG..JUMPA di

Dan k.fiezz terjumpa size k.fiezz kat Shopee..yeay...warna yang seller jual caramel..macam coklat k.fiezz tengok..size, harus la my size..terus laju-laju beli..masa beli ni ada promosi pulak free shipping..allah, lagi la suka...tanpa was-was submit order...

Hari Rabu lepas, suh mr hubby pi collect kat Ezibox..dan tadaaaa...my jelly shoe...

www.fiezasani.xyz

Cantik la macam tuan dia gak..haha

www.fiezasani.xyz

good packaging dalam plastik by seller

www.fiezasani.xyz

seller ni masa memula k.fiezz nak beli, tak jumpa rating dari pelanggan yang penah beli ngan dia..k.fiezz fikir positif je la..maybe seller baru...so k.fiezz just try & error je beli..kalau scam ke apa, mintak je la refund kat shopee kan..tapi tapi lepas dah buat pembelian, terima barang dalam keadaan elok..k.fiezz nak accept button received order kat shopee..baru nampak ada rating dari pelanggan lain..cehhh..sabar je la..tak pasan pulak sebelum tu..so idak la menipu ke apa seller ni..no worry...trusted seller...

You Might Also Like

8 Comment

  1. Sis pun ada beli juga kat Shoppee jelly shoes..okay je kualiti dia kann...murah pun ye hehehehe buat pakai basahan ...

    ReplyDelete
  2. tak pernah try pakai jelly shoes ni. Tapi cantik warna kak fiez pilih

    ReplyDelete
  3. nice shoes. saya takut nak beli kasut online, takut tak muat hehe

    ReplyDelete
  4. Cantiknya... Tak mcm jelly shoes

    ReplyDelete
  5. Cantik kak, sy xpernah pakai jelly shoes.. Ada yg ala2 jelly shoes je dr crocs

    ReplyDelete
  6. heehe suka kaler kasut macam ni. tapi tak pernah try jelly shoes.
    tatau macam mana.. sebenarnya ni first time tahu ada jenis jelly shoes..

    ReplyDelete
  7. Kaki I is lebar, so nak pakai jelly shoes mcm tak cantik .. Tp kaki yg lurus , tirus, tak lebar mmg cantik aaaa pakai .. I is no keyakinan nak pakai.. Hehe.

    ReplyDelete