Total Pageviews

Durian Cheese Cake Secret Recipe..Sedap Tak?

15:27

Dah ghasa tak kek durian secret recipe ni..kalau belum, sila cubaaa..SEDAPPPP weiii...fully rasa durian...atas tu cheese..bawah sekali biskut..biskut tu cam  keras sikit tapi okey la rasa crunchy-crunchy..k.fiezz kureng sikit yang biskut tu..hehe..tapi bila combine rasa durian,cheese & biskut tu sedap..yang penting durian tu memang fully rasa durian...mr hubby cakap macam makan lempok durian..orang perak cakap lempok..tempat lain k.fiezz tak pasti plak...

Kek durian cheese ni boleh cari kat Secret Recipe yea, uolls...harga RM11.80 sepotong..harga sebiji RM130.00...

haritu mr hubby nak amik sebiji..k.fiezz macam 'apaaa'..haha..makan berdua, jenuh nak perabiskan sebiji kek...so kitaorang amik 2 je..sorang satu..makan kat secret recipe..minum petang la kiranya...

mr hubby k.fiezz tu kalau hari cuti, kat rumah nak minum petang bagai..hmmm..kadang k.fiezz pun dah terikut..time cuti tak ada buat apa kat rumah..nak minum petang gak..benornya malas nak masak..tapi dah laparrr..buat jugak la...hehe


www.fiezasani.xyz

ni kebetulan pi ke Giant Kinrara minggu lepas, kat situ ada Secret Recipe..mr hubby nak cuba kek durian..sebelum tu adik ipar k.fiezz ada share kat group wassap kek durian secret recipe ni...dia tau abang dia ni durian lover sangattt..saja je goda-goda ngan gambar..abang dia bukan boleh..alergik..alergikkk kalau tak cuba gak...haha...

dah cuba kek ni..k.fiezz bagi 5 bintanggg..dap..rasa nya ada 2 jenis kek durian kat secret recipe ni..masa kitaorang pi kat situ, ada yang hat cheese ni je...boleh la..janji duriannn...


You Might Also Like

4 Comment