Total Pageviews

Huggies Ultra Pants Murah Di Shopee

14:13

Nak kongsi ngan mak-mak semua, promosi mur mur kat SHOPEE untuk Huggies Ultra Pants ni..walaupun k.fiezz ni belum ada pengalaman lagi beli pampers untuk bebudak, tapi tahu harga pampers kat pasaraya mahai kan..ikut brand..kalau tak silap la..eh...penah la kejap masa jaga anak buah, beli pampers dia..uihhh..boleh tahan rega...tue yang ramai mak-mak bila anak dah cukup umor untuk free diapers, akan trained anak untuk tak pakai pampers-pampers ni..

tapi sementara nak tunggu dorang cukup umur, untuk free diapers ni..nak tak nak kena beli la jugak kan pampers...

PROMOSI MURAH DI SHOPEE

k.fiezz tahu banyak jenama kat luar tu..ntah la kadang k.fiezz pun pening..banyak benor brand..ada budak serasi brand A..ada budak serasi brand B..eh memacam la ikut pada anak korang memasing..Yang ni k.fiezz saja nak share kat mak-mak semua, brand Huggies ada promosi promosi promosi di SHOPEE...Kenai kan brand ni..glams jugak jenama ni kalau tak silap k.fiezz...kalau kat luar harga pasaran tak tau la baper..tapi selalunya harga kat shopee ni lagi murah dari luar...Kalau korang yang tahu harga dia kat luar, boleh la bandingkan yg mana lagi untung & jimat poket korang...K.fiezz saja kongsi, sebab ada promosi kat Shopee untuk huggies ultra pants ni, Kalau rasa berbaloi, boleh la grab kat sini...hehe..


www.fiezasani.xyz


PENJIMATAN

Kadang kita ni bukan nak murah banyak sangat pun..dpt kurang sikit pun dah syukur alhamdulillah..yelah, zaman kita ni serba serbi mahal..dapat penjimatan sikit pun, dah rasa syukur sangat..boleh duit yang dijimat tu pusing ke tempat lain (contoh - makan)...betul tak?

CARI DISKAUN BAUCER

kalau style mr hubby k.fiezz bila dia shopping online mesti nak cari diskaun baucer..merata la dia goolge cari kod diskaun..hehe..sejenis gigih sangat tau...

K.fiezz punya style pulak tak kira..k.fiezz kalau nak barang tu, k.fiezz beli je walaupun tak ada offer..haha..dasar sangat..ni k.fiezz la..mungkin orang lain macam mr hubby k.fiezz tu, mesti nak diskaun walaupun tak banyak...so ni ada promosi untuk Huggies Ultra Pants untuk mak-mak yang ada anak kecik..boleh la grab sementara stok masih ada...nak laju-laju ke shopee tanpa perlu google..klik je link SHOPEE & banner kat atas ni...

You Might Also Like

2 Comment

  1. lambat lg nak jd mak2..hihi

    ReplyDelete
  2. Dulu iman pakai huggies hijau juga, pasal bontot iman tu sensitif .. harga agak mahal dr yg kaler biru tu kalau tak silap, tp ok bila pakai bontot iman dah tak merah ada ruam semacam ...

    ReplyDelete