Total Pageviews

Shopee Voucher Untuk Korang

23:40

Sales sana sini.. Tau je time org dah kaching kaching dalam bank memasing.. 

Nah, ni k.fiezz belanja shopee baucer utk korang.. At least dh sakan shopping tu, ada la diskaun sikit kan.. 

Kod ni sah mengikut t&c dia.. Boleh check it out kat bawah tu..


KOD 👉 FIEZAXSHOPEE

T&C 👇

RM 7 off, min spend RM30. 
Valid till 31st May 2019
First time purchase in Shopee app 
Exclude tickets & vouchers categories, S-Mart Milo and top-ups


Boleh klik banner kat bawah ni 👇 untuk laju2 ke website shopee..

It's shopee time.. Hehe


www.fiezasani.xyz


You Might Also Like

6 Comment

  1. pergh ada discount code. boleh pergi shopping kat Shopee.
    jarang sebenarnya tapi bolehla godek2 =D

    ReplyDelete
  2. wahhh dah ada code sendiri 😍😍😍😍

    ReplyDelete
  3. Wahhhh, kalau tahu awal .. Boleh pakai ... dah terbeli dah kat shopee..

    ReplyDelete
  4. Rabia Tak pernah shopping lg dgn shopee

    ReplyDelete