Total Pageviews

Mr Hubby First Time Makan Di DUBUYO

12:44

First time tau mr hubby makan kat Dubuyo...hehe..Masa first time k.fiezz makan kat Dubuyo, dah plan nak ajak mr hubby k.fiezz plak..mana tau kena dengan selera dia, next time kalau keluar jenjalan, tak tau nak makan kat mana selain fastfood, boleh makan makanan korea plak...

mr hubby k.fiezz ni tak la cerewet part makan cuma dia memilih..macam chinese food mr hubby memang tak gemor..tak kena dengan selera dia..untuk k.fiezz okey je chinese food..sedap je ikut tekak k.fiezz ni..memasing punya citarasa yea tak?tapi nak tahu kena ke tak selera korea ni dengan mr hubby kena bawa cuba la..kalau tak camne nak tahu kena dengan selera ke idak...

Menu Pilihan di Dubuyo

Okey to be honest, k.fiezz kalau pi ke Dubuyo tak reti nak order menu lain..rasa tak kena dengan selera hat menu lain tu..walaupun tak penah cuba pun..tapi presentation makanan tu rasa errrr..so kita order yang biasa k.fiezz makan la kalau ke Dubuyo ni, Spicy Seafood Ramen..

Sebab Spicy Seafood Ramen jadi pilihan k.fiezz?

Tesktur atau bentuk mee tu macam maggie..so k.fiezz rasa okey sangat, dah biasa kan makan maggie..hehe..kuah dia plak macam kuah tom yam..tak tau la nak panggil kuah apa tapi k.fiezz pnggil kuah tom yam sebab kaler dia tu..haha..pas tu ada pedas2..makan plak panas-panas, melecur lidah jap..haha..tapi kena sangat menu ni dengan tekak melayu k.fiezz ni..tambah plak ada rencah-rencah dia macam lala, udang, jagung, sayur sikit, telur..okey sangat la rasa dia...

jadi rasanya boleh masuk gak kat tekak mr hubby menu pilihan wajib k.fiezz kalau ke Dubuyo ni..

www.fiezasani.xyz

k.fiezz tanya sedap ke idak?mr hubby cakap, okey la..ala, sedap cakap la sedap..
kalau tak sedap, idaknya k.fiezz suap..nganga je..haha..

www.fiezasani.xyz

order 1 set je Spicy Seafood Ramen + Ice Peach Tea..
sharing is caring gitu konsepnya...very loving each other..hehe
Lagipun portion dia besor hokayy..jenuh nak perabihkan..kalau selalu k.fiezz ngan member ke Dubuyo, order ni..memang sendat perut abiskan ramen ni...so better la sharing ngan mr hubby...

www.fiezasani.xyz

Mr hubby order Aloe Vera Punch (lupa nama dia..kalau tak silap la nama dia) + ais kosong...

overall sedap la tu ikut tekak mr hubby tapi dia tak mau ngaku...hehe

You Might Also Like

4 Comment

  1. sedapnya menu semua tu. hahah lawak la husband kak fieza ne boleh geng dengan EE kedekut nak cakap sedapppp hurm

    ReplyDelete
  2. alamk rasa lapar lah pula......

    Apa-apa pun salam kenalan...saya blogger baru...
    Nak tanya ini, berminat tak tukar link blog dengan saya (bloglist) Kalau berminat beritahu saya ye di

    https://www.ohbosannya.com/p/blog-page_1.html

    Nak cari rakan blog yang aktif.

    ReplyDelete
  3. Nampak mcm sedap...
    Tp anak2 tekak very the kampung style, so tak da maknanya nak makan menu2 mcm ni .. Hurmmm

    ReplyDelete
  4. Ada nampak kat ioi, tp tak sempat singgah lg

    ReplyDelete