Total Pageviews

Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip

15:40

Joint Giveaway Mrs Pip bersama sponsor plak..hehe..Bulan lepas masuk Giveaway Mrs Pip, k.fiezz terpilih jadi pemenang pilihan mrs pip sebab selalu datang singgah komen kat blog..so kita cuba yang ni plak..mana tau rezeki lagi..kan..hehe..

nak joint, klik banner kat bawah ni...



Syarat-syarat dia tak susah pun..senang je...

antaranya...

Follow IG Sponsor..


Saya follow..

Dah selesai ikut semua syarat..siap..tunggu je announce pemenang..mana tau rezeki..


You Might Also Like

12 Comment

  1. wah !! mudah-mudahan berezeki kak..

    ReplyDelete
  2. Dah dapat tak hadiah dr mrs pip menang ga tu? Tengok kat track n trace poslaju, brg dah sampai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X de mrs pip.. Ni tgk pos update, brg sent out semula ke KK.. Adeh sabar je la..

      Delete
  3. all the best kak :) saya dari ga yang sama ^^

    https://mysecret-littlelife.blogspot.com/2019/03/giveaway-bersama-sponsor-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  4. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/03/giveaway-bersama-sponsor-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  5. Tq join giveaway mrs pip,and stay tune for winner announcements ya .

    ReplyDelete