Total Pageviews

Auch..Jadi Shopee Ambassador kah?

21:12

Shopee time.. Harini k.fiezz attend shopee ambassador event di eatropica, Menara 1 Sentrum, Nu Sentral.. K, fiezz pun tak tahu shope ambassador ni apa masa buat RSVP.. Tapi dah dapat invitation, kita accept je.. Nanti kita tengok apa kah dia? Jadi duta shopee kah? haha.. Perasan..

Shopee Ambassador?

Shopee ambassador ni program kolaborasi antara shopee dan influencer untuk para influencer macam k.fiezz dan yang lain untuk berkongsi dengan korang promosi-promosi di shopee.. Yeayyy...suka kan..eleh suka le tue..kalau cakap pasal shopping ni, mesti kita nak diskaun kan..tak banyak, sikit pun okey..hah, so nanti k.fezz share..

Nak shopping mesti cari shopee? 

Sapa kat sini kalau nak shopping je, mesti cari shopee..sebab apa shopee jadi pilihan..harga mur mur la kat shopee.. Dan shopee dah tersenarai  platform online shopping pertama jadi pilihan rakyat Malaysia..



Berkongsi Promosi Shopee Dengan Korang.. 


So stay tune.. Nanti k. Fiezz akan share dari semasa ke semasa promosi-promosi menarik di shopee...

Sebelum ni, soalan paling hot k. Fiezz selalu dapat pertanyaan pasal shopee.. Hah, ni meh k.fiezz jadi duta shopee.. Haha

Launch Shopee Ambassador

Event yang k.fiezz attend harini macam k.fiezz beritahu tadi la, perasmian program kolaborasi antara shopee dan influencer..

Jom check It out sekitar majlis

www.fiezasani.xyz

www.fiezasani.xyz

Tempat event.. 
Eatropica, Tkt. 6 
Menara 1 Sentrum, Nu Sentral

www.fiezasani.xyz

eh ada photobook plak..meh la kita..

www.fiezasani.xyz
1st time jumpa Marsya..selalu bersapa kat Facebook, Instagram & WhatsApp je.. 
Hai, marsya.. Gigih mak yong ni turun dari Ipoh..Nak 'me time' katanya sebelum bersalin...

www.fiezasani.xyz
Dengan blogger lain - Akma, Fiza, Marsya

www.fiezasani.xyz
Very talkative tau Rodiah ni.. 1st time jumpa gak.. 
Dia punya ramah, macam dah lama kenal.. Haha.. 
Btw, Hai diah.. 

www.fiezasani.xyz

Penerangan pasal program kolaborasi shopee & influencer


www.fiezasani.xyz

Grand prize for lucky draw.. 
Ayu Jean (AJ) dapat.. Tahniah AJ.. 

www.fiezasani.xyz

Lucky draw tak baper nak bertuah.. Kita bergambor je la.. 
Hehe

You Might Also Like

7 Comment

  1. Wahhh kemahennn agik k.fiez.. dah jadi duta shopeee ye...

    ReplyDelete
  2. kiranya nanti akak dapat insider deals eyh ? kalo ada sale ke apa ke ? hehe menarik. penah sekali dua beli ngan Shopee..

    ReplyDelete
  3. wow..tahniah jd ambassador..cpt updates..hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah.. boleh la belanja voucer nanti. nk shopping ni hehe

    ReplyDelete
  5. Wah... Bestttnya ... Lepas ni bolehlah tanya banyak2 pasal shopee kat FS..jgn lupa sale shopee 27.3 ni..

    ReplyDelete
  6. Auwww, duta ! hehehe btw, shopee memang best !

    ReplyDelete