Total Pageviews

Tebus Baucer RM50 Aeon

22:08

Masa dinner CNY kat ofis mr hubby, mr hubby dapat baucer Aeon RM10x5 keping..so total RM50.00..

apa lagi, kita pi serbu Aeon la...haih, apa la nak beli ni..tapi masa nak redeem voucher ni, k.fiezz & mr hubby rushing nak ke KLIA, rumah adik mr hubby..pas tu nak singgah Secret Recipe, beli kek sebab birthday adik mr hubby..sebelum tu kitaorang nak ke Gombak, amik sate pulak..jadi korang boleh imagine la k.fiezz kena shopping dalam situasi rushing...

sokay, sokay..part shopping ni..small the matter je orang cakap untuk k.fiezz..

sampai kat Aeon IOI Mall, k.fiezz & mr hubby berpecah..k.fiezz masuk Aeon nak pi redeem voucher ni..mr hubby nak ke kedai hardware dalam IOI..nak try tukar set drill yang beli kat situ masa bulan lepas..ada problem sikit drill tu...

hasil k.fiezz shopping dalam tergesa-gesa atau nak cepat..hah, sangkut satu tuala saiz besar & lapik kaki..kebetulan tuala kat rumah, dah kesian nengoknya..koyak dah makin besar..kalau pakai, udah nampak muntot..haha..


www.fiezasani.xyz

tuala tu, jangan terkejut kalau mahai..size besar tu..ikut size mr hubby kan..kalau size k.fiezz, ada yang comel2 & harga mur mur sikit..tapi kitaorang share tuala kan..sharing is caring katanya..jadi kita ikut la size mr hubby...pas tu k.fiezz saja tambah lapik kaki, sebab nak cukupkan RM50..ikut baucer..jadi total kena tambah RM0.80 je..okey la tu,kan...

BERBALOI KE TUALA MAHAL?

Tuala tu berbaloi la dengan rega dia..haha..lembut & serap air..mahai kan..haha..lapik kaki tu plak, jenis bulu-bulu..k.fiezz memang suka karpet ke atau lapik kaki jenis bulu-bulu ni..sedap je nak pijak..

You Might Also Like

4 Comment

  1. kita ada 1 tuala besar macam tu..blh buat selimut..hihi

    ReplyDelete
  2. memang kena cari tuala yang serap air bila mengelap badan lepas mandi.
    mahal sedikit takpe.

    ReplyDelete
  3. berbaloi beli tuala mahal, boleh guna utk bertahun lamanya ...

    ReplyDelete
  4. Tuala yg mahal mmg bagus penyerapannya. Kitorg ngat lg. 6 thn lps p legoland, beli tuala legoland. Walau mhl, sedap pakai n thn sampai la ni

    ReplyDelete