Total Pageviews

Shopping Baju Murah Di Sogo

15:38

Kemain k.fiezz, shopping baju seluar kat SOGO..feeling orang ada-ada sangat tau..hihi.,padahal beli baju, seluar ni kat SOGO time mur mur a.k.a time sales je.. Klu bukan time sales, usyar je la.. K.fiezz la tu.. Kalau orang lain yang banyak RM, harga mahai ke mughah, beli je..k.fiezz ko ni, tunggu sales..kalau harga normal, idak..cuci mata je konsep dia...

Macam selalu k.fiezz beritahu kat SOGO ni, all da time sales dia...tak pernah tak sales..cuma item sales tu tukar-tukar la..idak la sama je sepanjang tahun..kadang pakaian, kadang barang dapur, kadang cadar la dan banyak laaa...

so ni k.fiezz shopping baju & seluar kat SOGO..ada sales la citer dia,kan...kalau tak, idak k.fiezz beli ni...harga?mur mur..serius ni..mur mur sangat..untuk k.fiezz la...tak caya, pi zoom gambar ni, pas tu tengok kat tag dia...

www.fiezasani.xyz
Brand PADINI
Dua t-shirt lengan panjang ni, RM19/setiap satu...

www.fiezasani.xyz
Brand LadyLike
T-Shirt lengan panjang ni, RM15/satu

www.fiezasani.xyz
Seluar brand Applemints
RM39 / sehelai

www.fiezasani.xyz
Brand Applemint
T-Shirt lengan panjang
RM15/setiap satu

Brand Voir
Seluar jeans koyak2 ala rock.. Hehe..
RM29 / Sehelai

Hah..caya tak rega dia tu?

Dulu k.fiezz ni, pelik gak awat la orang suka benor pi ke SOGO ni..mughah sangat ke..sebab dulu masa kat bahagian lama, kakak kat ofis tu rajin benor ke SOGO...tapi bila dah tengok sendiri rega time sales camna..sampai sendiri pun terjebak..duk cakap dalam hati 'ooo..patut la kakak2 kat tempat lama dulu, hari jumaat je turun ke SOGO..Kuat rupanya pengaruh SOGO ni sebab harga dia kalau time sales mmg berbaloi shopping'..


so korang yang ada kat area KL, kalau nak shopping baju-baju ke apa..cuba la pi ke sini..
Dah macam Duta SOGO k.fiezz ni..haha..ala, sharing menda yang elok kan... 

You Might Also Like

5 Comment

  1. best tu shopping bj murah kt sogo

    ReplyDelete
  2. Lama tak jejak kaki ke sogo. Dulu selalu shopping kat sana bila nak dekat raya.

    ReplyDelete
  3. dulu time saya study kat kelana jaya, memang SOGO tu la tumpuan tempat shopping :))

    ReplyDelete
  4. baju bebudak memang sini lah tempat pilihannya. Kalau nak raya tu jgn lambat lah.. sure takde saiz kita nak.
    ni pun plan nak pegi jugak ni sbb baju tido dak rizq semua dah kecik. tunggu dia buat members day ujung ni bln plak :D

    ReplyDelete