Total Pageviews

Remove Make Up dan Bersihkan Muka Dengan Satu Produk

16:11

Halah..halah..sapa macam k.fiezz yang rajin mekap-mekap bagai tapi part nak remove makeup tu M.A.L.A.S...kita geng sangat..k.fiezz ni kalau datang mood rajin..beria sebelum cuci mekap, guna wet tissue tanggalkan mekap dulu..pas tu baru pi cuci elok-elok dengan pencuci muka..hah, ni time rajin la citer dia..datang time malas...memang bertangguh nak buat...padahal bukan susah pun kan..but it's normal la kan..dah memang perangai kita ni, memang nak buat apa-apa kerja, kena tunggu mood rajin mai dulu..tak kisah la kat rumah ke..kat tempat kerja ke...

PRODUK ALTHEA YG BOLEH JADI MAKEUP REMOVER + CLEANSER 

Hah..dengan PORE PURIFYING SERUM CLEANSER dari Althea ni, memang k.fiezz fall in love sangat..sebab dia berfungsi sebagai make up remover + cleanser sekali...halah halah..ni yang sayang lebih sangat kat Althea ni..memahami sangat perangai pompuan cam k.fiezz yang nak cuci mekap pun malas..bila time conteng-conteng tu rajin je..time nak cuci, ada pangai malas sikit..hehe..

tapi dengan PORE PURIFYING SERUM CLEANSER ni tak susah hati dah nak cuci mekap..memang rajin je k.fiezz buat...sebab dengan satu produk boleh buat dua tugas sekali...yeayy..

APA LAGI YG BEST DENGAN PORE PURIFYING SERUM CLEANSER

Selain dari fungsi utama dia macam k.fiezz mention kat atas ni, Pore Purifying Serum Cleanser ni merangkap pencuci yang berfungsi sebagai serum..Menanggalkan sisa mekap,kotoran atau minyak yang melekat pada muka tanpa keringkan kulit..paling utama, ia seimbangkan pH kulit untuk pastikan kulit sentiasa sihat & nampak segar.

KANDUNGAN PORE PURIFYING SERUM CLEANSER


Ekstrak daun pudina - Menyejukkan kulit dan menenangkan kerengsaan
Jojoba seed oil - Melembapkan 
Ekstrak daun pokok teh - Mempunyai sifat antibakteria yang membersihkan kulit


Best tak Guna Pore Purifying Serum Cleanser ni?

Giler tak best...best kot..senang keja..petang-petang lepas balik keja, ambil je PORE PURIFYING SERUM CLEANSER ni, letak la beberapa titis atau bertitis-titis atas tangan, pas tu gosok pada keseluruhan muka...Pakej cuci muka + tanggalkan mekap..Sonang citer...Kulit pun moist je lepas guna ni..Jadi korang rasa best ke idak..senang ke idak kerja kita sebagai wanita yang suka bermekap ni?senang kan...

Tekstur PORE PURIFYING SERUM CLEANSER ni berminyak sikit tapi no worry bila bilas dengan air, idak la muka korang berminyak pun..minyak dalam PORE PURIFYING SERUM CLEANSER ni salah satu dari kandungan dalam PORE PURIFYING SERUM CLEANSER yang berfungsi untuk melembapkan kulit..Kalau rasa was-was lepas cuci mekap dengan PORE PURIFYING SERUM CLEANSER ni, nak guna cleanser biasa korang pun boleh je..tapi k.fiezz tak guna sebarang cleanser pun lepas cuci dengan ni..Sebab memang dah rasa kulit bersih, lembut & lembap..


Lagi satu yang k.fiezz suka dengan PORE PURIFYING SERUM CLEANSER ni, dia boleh membantu kecilkan liang pori pada muka..wah ai loike sangat tau...Liang pori ni selain dari membantu untuk kulit bernafas, kita tak mau la dari jauh dah nampak liang pori kita ni..Sebab liang pori terbuka ni selain dari tak baper nak cun kalau besar,  dia boleh menyebabkan masalah kulit yang lain macam JERAWAT, KULIT KUSAM & BINTIK HITAM...Dengan PORE PURIFYING SERUM CLEANSER, consider problem solve sebab dia boleh membantu...

Harga dia pun mur mur je, RM33.00..untuk 150ml berbaloi sangat..tahan 1-2 bulan, bergantung pada cara penggunaan..kalau setiap kali guna, byk korang guna..sat je la tahan..kalau kedek mcm k.fiezz, tahan dalam 2 bulan lebih kurang...

SESUAI UNTUK JENIS KULIT?

Semua jenis kulit termasuk kulit sensitif..jadi tak perlu was-was nak cuba..kandungan dia pun dari sumber alam seperti yang k.fiezz inform kat atas ni..


CARA GUNA - 

Meh check it out video amatur k.fiezz ni...



Kat mana nak beli >> PORE PURIFYING SERUM CLEANSER


You Might Also Like

4 Comment

  1. thank you for sharing k.fiez. nanti blh cuba guna jugak.

    ReplyDelete
  2. rasa minyak dlm cleanser ni la yg membantu menanggalkan cela cela mekap dan kotoran di kulit wajah .. I is suka la cleanser ni ... :))

    ReplyDelete
  3. Ccl suka produk macam ni ..2 in 1 cleanser n makeup remover . Senang nk cuci muka utk solat xpayah bawa banyak2 barang dlm handbeg

    ReplyDelete