Total Pageviews

Untuk Orang Malas Nak Masak..

22:18

Order online je bila malas nak masak..duk kat area KL ni untung part order-order online ni..macam tau je orang KL ni malas nak masak..terutama hari kerja..bukan apa, fenattt..so banyak la pengusaha-pengusaha kedai makan yang buat delivery macam k.fiezz order menu kat bawah ni..

haritu ternampak pamphlet dalam gambar ni kat lif bawah blok kak fiezz ni...so kita snap je gambar, nanti bebila malas nak masak..boleh cuba...

hah, ni order..sebab datang dah malas nak masak plus barang nak dimasak pun dah abis...nak restock, belum gaji lagi..kita order je la online...tambah nak makan untuk 2 orang ni, kadang bila kira-kira lagi untung beli dari masak..sesekali okey la makan order cam ni..kalau jemu, kita pung pang la kat dapo masak..

kalau korang yang ada berdekatan area OUG Parklane, boleh la cuba order kat brother food truck ni..k.fiezz tahu dia buka food truck sebab interbiu masa mula2 order..time dia hantar makan tu, k.fiezz pun sesaja la tanya..tu yang tahu, brother ni ada food truck kat area dekat rumah k.fiezz ni... 

www.fiezasani.xyz

Mur mur je harga menu dia..okey la..affordable untuk k.fiezz & mr hubby...


www.fiezasani.xyz

Nasi Lemak Pandan - RM2.00
sedap weii..pedas..cukup rasa...

www.fiezasani.xyz

Char Kuey Tiow - RM6.00
agak berminyak tapi dari segi rasa, sedap..boleh la lalu kat tekak k.fiezz..

Yang best order kat brother ni, caj delivery, RM0.00..yes..free uolls...so kalau korang berdekatan OUG Park Lane, boleh la cuba order..menu,selain atas ni, brother ni akan bagi melalui whatsapp apa yang dorang masak masa hari yang kita order ni...

You Might Also Like

2 Comment

  1. wow..best nya ada delivery macam ni..:)

    ReplyDelete
  2. saya pun ada masa malas nk mask, nak berlingkau je dgn anak-anak haha

    ReplyDelete