Total Pageviews

Pau Mr hubby kat SOGO Beli Purse Baru

20:43

Purse baru, beli kat SoGo..k.fiezz ada share ritu kat fb..duk usyar purse baru sebab purse sebelum ni, kat zip dia dah problem..tak leh nak zip..bila zip, terbuka balik..macam dah tak grip...adeh..purse tu helok lagi ikutkan..baru lagi beli tu..tapi rasanya salah k.fiezz jugak..pi sumbat handphone kat tempat duit yang berzip tu..dengan kad lagi..dia dah kembung..k.fiezz pi paksa plak buh handphone..amik terus tak mau zip...

tu yang nak purse baru...kebetulan hari jumaat lepas, mr hubby amik k.fiezz sebab kitaorang nak keluar gi makan dengan kawan-kawan gamers mr hubby..k.fiezz malas nak tunggu kat ofis..sunyi..alasan sangat nak jenjalan kat sogo..hehe...

duk usya punya usya sebab ada sales pun sempena tahun baru cina..tak abis lagi sale..ate cuci mata la k.fiezz haritu..macam purse haritu pun dalam kategori yang ada sales gak..hah, mau tak rambang..tengok rega, dalam kategori mampu dibayar gitu..tapi belum gaji lagi..

pas tu buat merengek la kan kat mr hubby..haha..tue salah satu fungsi husben ni..haha..

dan..jeng jeng..harini pi beli..lepas pi DBKL tadi, singgah jap kat SOGO..beli purse ni..

tantiu sayang...

memang dah usyar purse ni ritu...brand CR2..harga RM59.00..mur mur je...

www.fiezasani.xyz

k.fiezz berkenan purse ni sebab ada banyak compartment card..

www.fiezasani.xyz

satu side lagi untuk kompartmen kad..amik ko berderet tempat letak kad..
cam kan banyak kad..tadi dah susun, penuh kad kat dalam purse..haha...memacam kad..nak buang sayang walaupun jarang beli barang pun kat tempat tu..so kita simpan je la...

www.fiezasani.xyz

dari bahagian hadapan..
my new purse..haiii uolls...


You Might Also Like

5 Comment

  1. Berkenan juga purse yg byk tpt kad. Cantik dan berbaloi kak dgn harga

    ReplyDelete
  2. cantik you all..i berknan weh..:)

    ReplyDelete
  3. cantik warna purse ni kak fiezz... sesekali kan pau..apa salahnya

    ReplyDelete
  4. Kaler cantik, tmpt letak kad pun byk ... Harga pun affordable.

    ReplyDelete