Total Pageviews

Mana Nak Dapatkan Susu Kambing Nubian Fresh area Kuala Lumpur

20:56

Mana nak cari susu kambing fresh weiii..ate ke jenuh nak cari kan..tambah-tambah area Kolumpur ni,hah..Kalau google, kebanyakan jual susu kambing yang dah diekstrak kepada serbuk..k.fiezz pun dulu ada gak minum susu kambing jenis serbuk ni..ada 2-3 brand gak k.fiezz penah amalkan..antaranya Hi-Goat, Lazz, MyMila, NuFAEL..

okey je untuk k.fiezz minum yang jenis serbuk ni tapi malas plak nak bancuh-bancuh..

NAK SUSU KAMBING fresh yang sedia untuk diminum

nak yang boleh terus diminum je gitu..haha..area pejabat k.fiezz ni pun ada gak satu kedai ustaz yang jual susu kambing fresh macam ni..tapi tapi mahai sikit..sebotol RM6.50..

so haritu ada sorang member pejabat k.fiezz cerita pasal susu kambing Nubian ni..elok katanya..penah gak dengar pasal susu kambing Nubian ni tapi cam susah nak dapat..ofismate k.fiezz inform, ada jual gak kat Tesco atau Giant..cuma kalau nak beli kena datang awal pagi masa baru buka..susu ni cepat habis kat situ..kisahnyaaa..patut la kalau k.fiezz ke Tesco/Giant, tak pernah nampak pun susu ni..ate nya pi pasaraya pun dah petang..hehe..memang tak mandang la susu ni hah..


www.fiezasani.xyz

kita order kat dealer dia je la..

kebetulan haritu ada sorang member blogger k.fiezz, mummy irra share pasal susu ni kat fb dia..eh, terus k.fiezz macam 'baru je story pasal susu ni dengan ofismate'...k.fiezz ada komen kat status mummy irra, pasal cari susu ni gak..tapi susah nak dapat..so mummy irra kongsi senarai no.telefon dealer susu kambing nubian ni..

dan tadaaa..berjaya gak dapat susu kambing nubian yang hot ni..susu ni dah ready to drink...tak yah nk pi panas ke apa..cuma kena masukkan dalam peties..nak minum baru keluarkan..


www.fiezasani.xyz

Rasa dia?

sedap je..beza la yang rasa fresh dengan serbuk yang biasa k.fiezz amalkan sebelum ni...yang ni rasa dia lagi fresh, original susu, tak ada rasa hamis, bauan yang kurang best..atau nak loya ke lepas minum..memang tak ada...Orang cakap kalau minum susu kambing ni, badan panas?k.fiezz ada la rasa jugak sikit-sikit tapi tak ada la panas benor..mungkin penerimaan badan memasing berbeza..tapi ni untuk badan k.fiezz..tak ada masalah..

Senarai Dealer Susu Kambing Nubian - KL & Selangor

SENARAI HOME DEALER - KL & SELANGOR

Sebarang pertanyaan atau pembelian terus boleh menghubungi nombor seperti berikut:


HD Kuala Selangor:
www.wasap.my/60143201284 (Mr. Shahril)

HD Rawang & Serendah:
www.wasap.my/601121083958 (Mdm. Huzai)

HD Bukit Beruntung:
www.wasap.my/60193465213 (Mr. Zool)

HD Kepong:
www.wasap.my/60132760046 (Mr. Khusairi)

HD Gombak:
www.wasap.my/60176139989 (Mdm. Waheeda)

HD Sentul:
www.wasap.my/60189880471 (Mdm. Nor Azila)

HD Bandaraya Kuala Lumpur:
www.wasap.my/601127293380 (Mdm. Renny)

HD Setiawangsa:
www.wasap.my/‭60196614640 (Mdm. Faizah)‬

HD Sungai Ramal:
www.wasap.my/60196623906 (Mr. Muslim)

HD Balakong:
www.wasap.my/601139765767 (Mdm. Izzah)

HD Seri Kembangan:
www.wasap.my/60193030676 (Mr. Daus)

HD Bangi:
www.wasap.my/601157509834 (Mr. Norsyam)

HD Kajang:
www.wasap.my/60132236612 (Mdm. Jem)

HD Semenyih & Beranang:
www.wasap.my/60179015455 (Mr. Din)

HD Salak Tinggi:
www.wasap.my/60126035544 (Mr. Amer)

HD KLIA:
www.wasap.my/60126479166 (Mdm. Su)

HD Putrajaya & Cyberjaya:
www.wasap.my/60193897946 (Mr. Aiman)

HD Dengkil:
www.wasap.my/60129635085 (Mr. Ahmad)

HD Banting:
www.wasap.my/60133437177 (Mdm. Zaimah)

HD Kapar:
www.wasap.my/60123849126 (Mdm. Rohaya)

HD Setia Alam & Klang:
www.wasap.my/60107930334 (Mr. Syafiq)

HD Port Klang:
www.wasap.my/60192257170 (Mr. Ayie)

HD Meru:
www.wasap.my/60136543030 (Mr. Addin)

HD Denai Alam:
www.wasap.my/601112350004 (Mr. Helmi)

HD Bukit Jelutong:
www.wasap.my/60139105256 (Mdm. Azrah)

HD Bukit Tinggi:
www.wasap.my/60104361716 (Mdm. Fara)

HD Puncak Alam:
www.wasap.my/601112566043 (Mr. Amin)

HD Saujana Utama:
www.wasap.my/601111299758 (Mdm. Azrina)

HD Sg. Buloh:
www.wasap.my/60193885440 (Mdm. Sue)

HD Kg. Subang:
www.wasap.my/60129875144 (Mdm. Syahadah)

HD Damansara Damai:
www.wasap.my/60176385420 (Mr. Aidid)

HD Seksyen 16, Shah Alam:
www.wasap.my/60196073030 (Mdm. Nurul)

HD Seksyen 9, Shah Alam:
www.wasap.my/60123773767 (Mdm. Nita)

HD Seksyen 4, Shah Alam:
www.wasap.my/60103695507 (Mdm. Yati)

HD Bandar Utama & TTDI:
www.wasap.my/60122663242 (Mdm. Nani)

HD Petaling Jaya:
www.wasap.my/60136053030 (Mr. Shahrul)

HD Puchong:
www.wasap.my/60192991297 (Mdm. Siti)

MILKBAR:
KL Sentral, Kuala Lumpur
www.wasap.my/60198393000

KL & SELANGOR HOTLINE
www.wasap.my/60198393000


BELI SUSU KAMBING NUBIAN DENGAN DELAER KL - Mdm.Renny

K.fiezz beli dari sorang dealer area Bandaraya Kuala Lumpur (Mdm.Renny)..dia buat delivery area KL..k.fiezz kerja area KL,kan..kita cari yang boleh hantar kat kawasan tempat kerja k.fiezz ni...memula amik dealer area Puchong tapi k.fiezz wasap tak berjawab..ingatkan dah tak aktif ke apa..tu amik yang area Kuala Lumpur..elok dah deal dengan dealer KL ni, baru dealer puchong ni, reply wasap k.fiezz..tak pe, next purchase la order ngan dealer puchong plak..kalau ngan dealer puchong ni, terus hantar ke rumah..idak la jenuh nak bawak susu naik tren..hehe

kat dealer KL yg k.fiezz beli ni, dia jual ikut set..setiap satu set 3 botol bersamaan RM17.00, lebih kurang RM5.60/sebotol..K.fiezz beli 3 set (9 botol + 1 botol free)..Caj penghantaran, RM5.00 je..

dah ada stok susu kambing kat rumah, mengembekkk la k.fiezz & mr hubby kat rumah hari-hari minum susu kambing...hehe...

kalau korang ada yang mencari gak susu kambing fresh, boleh deal ngan mana-mana dealer kat atas ni, ikut kawasan rumah atau tempat kerja korang yang berada di sekitar KL..
Luar KL, korang boleh la google dealer kat negeri korang..hehe..

Entry berkaitan Susu Kambing >> Susu Kambing Kisar Dengan Kurma Dan Amalkan Badam Untuk Ikthiar Hamil

You Might Also Like

4 Comment

  1. dulu xsuka sgt susu kambing, bila nak cuba sedap la plk..:)

    ReplyDelete
  2. dulu xsuka sgt susu kambing, bila nak cuba sedap la plk..:)

    ReplyDelete
  3. dulu xsuka sangat susu kmbing, bila dah cuba..sedap la plk..:)

    ReplyDelete