Total Pageviews

Huawei Nova 3i Pilihan Mama

16:24

Hadiah from mr hubby to mama sebab handphone lama mama dah teruk benor..kenkadang suka call orang sendiri...k.fiezz pun penah kena..nampak mama missed call..Bila k.fiezz call balik mama, tanya kenapa?mama gelak2..mama cakap tak call k.fiezz pun..terdial sendiri..haha..misteri sangat tau handphone lama mama..

so baru ni kebetulan mama datang KL sempena cuti tahun baru cina..mr hubby bawak mama ke Direct D kat depan federal highway untuk cari handphone baru mama...

DIRECT D

Kat Direct D ni, harga handphone dia mur mur sikit dari tempat lain..idak la jauh beza sangat tapi boleh la..dapat kurang serat dua pun, dah rasa jimat di situ kan..kat sini kalau datang, tak heran ramai orang..dah macam kedai jual baju je, ramai orang...sebab harga handphone dia yang mur mur ni la, Direct D ni jadi tumpuan...

HUAWEI NOVA 3i PILIHAN MAMA

Haritu tengok punya tengok & ikut bajet mr hubby..hehe..sebab mr hubby yang sponsor so pilihan mama HUAWEI NOVA 3i...Kebetulan k.fiezz pun pengguna Huawei...so k.fiezz menyokong penuh pilihan ni..hehe..ada geng Huawei...Huawei untuk tangkap gambar,kan cantik...tak caya..tengok je la gambar-gambar k.fiezz kat IG tu..hehe...hasil Huawei la tu..walaupun kadang tak amik beauty effect pun..tak tau la maybe sebab memang orangnya pun dah cantik..eh...haha..

Lagipun mak mertua k.fiezz ni up to date juga orangnya...ada facebook, instagram..so sesuai la smartphone Huawei Nova 3i ni dengan mama...

Huawei Nova 3i masa kat Direct D ni ada promosi sempena Tahun Baru Cina sampai harini..So dapat free gift la uolls....apa dia?check it out....


www.fiezasani.xyz

handphone baru mama...
Huawei Nova 3i

Spesifikasi Huawei Nova 3i

6.3-inch FHD+ Display
Four AI Cameras
16 MP + 2 MP Rear Camera | 24 MP + 2 MP Front Camera with HDR Pro Function
AI-Powered 3D Qmojis
16x Super Slow Motion Mode
HUAWEI Kirin 710
Android 8.1
3,340 mAh Battery

4GB RAM and 128GB ROM Storage

www.fiezasani.xyz

Free Gift

-Screen Protector
-Casing

**tapi yg 2 atas ni, mr hubby top up RM50 sebab amik hat helokkk sikit kualiti dia...

- Bluetooth (JABRA)
-CAM Action
- Starbuck Card (RM10)
-Ring (yg nak buh jari kat blkg tu)
-Hotel Voucher (3H 2M kat selected hotel yg dlm list)
- Botol Air 

Note - Hotel Voucher & Botol air tu tak ada stok..kena amik kemudian...

www.fiezasani.xyz

Handphone baru, mama..hello Huawei Nova 3i

www.fiezasani.xyz

Hati gumbira dapat handphone baru..Jom makan eskrim plak..Panas lit lit time ni, makan eskrim..memang layannn...

Okey, mama..kita satu geng skrg ni..Geng Huawei..sep sikit..hehe

You Might Also Like

10 Comment

  1. Wah, up to date gitew ada IG n FB ... kirim salam kat mama yang cantik tu ..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. promotion sampai harini, RM999..yg casing + screen protector, tmbh RM50 sbb amik hat kualiti sikit...

      Delete
  3. Cantik handphone baru . Rabia pun rasa cam nak tukar phone je. Eh silap Rabia pakai tab skrg

    ReplyDelete
  4. Abang ipar saya pun baru tukar Huawei tapi lupa yang mana satu tapi cantik jugak bila tengok. Rasa macam nak tukar pulak hahaha

    ReplyDelete
  5. Abang ipar pun baru tukar Huawei a few weeks ago. tengok dia punya phone tu terus rasa macam nak tukar skali haha

    ReplyDelete
  6. Sekarang ni memang ramai guna huawei kan ..kuakitinya tak dapat disangkal

    ReplyDelete
  7. haha..sya pun baru bli henset huawei..tp nova 2 lite jer..tel lama mmg dh uzur sgt2..:)

    ReplyDelete