Total Pageviews

GIVEAWAY SNACK KINTRY.CO

15:42

tak ada story nak share harini, k.fiezz joint Giveaway Sha anjurkan..kolaborasi dengan Kintry.co..confident la k.fiezz ni masa Sha share kat IG story dia macam ada kudap-kudap..k.fiezz dm sha, teka kudap-kudap tu tempe..haha..

sekali sha reply bitau tu salah satu produk bawah Kintry.co ni..cehhh..sabar je la..jauh terpesong tekaan..Tue Sha habaq plak..sepupu dia teka ayam goreng hat penyet tu..haha...adeh..x clear sangat kat IG story tu..tu k.fiezz nampak cam lain..sepupu sha, nmpk lain..haha..

tak pe, tak pe..kita joint Giveaway ni..mana tau rezeki terpilih jadi pemenang untuk dapat 1 set snack (4 perasa) dari Kintry.co..boleh kita rasa pulak snack ni, sedap ke idak..Sha cakap sedap sangat..tak cukup 1...hah, ni kot rezeki menang..dapat 4 peket...

Nak joint?

Klik banner bawah ni..


Good luck uolls yg joint jugak...

You Might Also Like

2 Comment