Total Pageviews

Conteng-Conteng Dengan Koleksi Althea Eyeshadow

15:05

Baru ni k.fiezz dapat eye shadow pallete dari Mrs Pip..thank you my dear for the eyeshadow...love it love it..mrs pip ni cam tau2 je kita suka mekap2..tetiba dm kat IG tanya nak ke idak althea eyeshadow ni..harussss la nak uollss...k.fiezz kan memang suka mekap-mekap walaupun tak baper reti sangat nak mekap..tapi bila nampak barang-barang untuk mekap, mula la hati ni berdebar-debar macam jatuh cinta..nak beli..hehe..

yang ni mrs pip #rezekidikongsibersama sebab mrs pip tak bermekap..so dia kongsi rezeki yang dia dapat ni ngan orang lain..kebetulan k.fiezz terpilih untuk dpt althea eyeshadow ni...mungkin mrs pip selalu nampak kat IG k.fiezz, k.fiezz selalu kongsi hasil-hasil mekap yang tak sebaper tu..hihi..

thank you tau mrs pip..masa dapat ni, bulan January..so k.fiezz kategori hadiah hepi beday k.fiezz la..hehe

Althea Eyeshadow

Eyeshadow ni dari Althea..Tahun lepas ada offer pada Althea Angels untuk buat satu task..dan Angels yang 200 terawal siapkan tugasan tu, dapat gift Althea eyeshadow ni..k.fiezz buat juga tugasan tu tapi mungkin dah lambat & althea dah dapat 200 angels pertama yang berjaya siapkan tugasan...so kak fiezz tak berjaya dapat althea eyeshadow ni..kita kelip-kelip mata je la tengok Althea Angels yang lain dapat..

REZEKI DIKONGSI BERSAMA

Tapi orang cakap kalau dah rezeki tak ke mana..dapat juga Sixteen Brickit Shadow Kit "Choco" ni dari mrs pip, blogger dari Sabah yang sudi berkongsi rezeki ni dengan k.fiezz..hehe...Mrs pip ni seorang surirumah sepenuh masa, dan mrs pip memang tak guna sangat eyeshadow ni..so mrs pip kongsi rezeki dengan orang lain...alhamdulillah...thank you mrs pip..moga murah rezeki selalu...


www.fiezasani.xyz

So k.fiezz terima Eyeshadow ni bersama dengan 5 topeng muka..baik sangat tau mrs pip...tau-tau je aiolls suka ber mask ni...

www.fiezasani.xyz

Fall in love sangat dengan warna Sixteen Brickit Shadow Kit "Choco" ni...warna-warna jenis 
nude/earth gituu..memang favourite k.fiezz la warna-warna dia...

www.fiezasani.xyz

Tadaaa..hasil tak sebaper, fresh from the oven pagi ni dengan Sixteen Brickit Shadow Kit "Choco"..Okey la kan hasil dari amatur  yang tak baper nak cekap ni..hehe

BEST TAK Sixteen Brickit Shadow Kit "Choco"?

Suka sangat...warna dia..jenis senang nak apply kat mata..bila dah letak kat mata tu, dia melekat helok kat mata..dalam bekas ni dah siap dengan berus..satu je berus dia cuma ada dua side..satu jenis besar, k.fiezz guna untuk ratakan warna asas pada mata..yang satu lagi jenis kecil sikit k.fiezz guna untuk buat eyeliner atau nak blend sikit warna lain kat mata..

Warna Sixteen Brickit Shadow Kit ni pun, k.fiezz perasan tahan lama sampai t/hari, time nak solat..warna tu masih stick kat mata ni...tapi jangan risau, warna dia stick pun tapi bila kita cuci atau lap dengan wet tissue waktu nak solat, senang je tanggal warna dia..tak perlu tonyoh beria sangat...kira eyeshadow ni idak la pulak waterproof yang sampai tak boleh tanggal warna dia...mungkin eyeshadow jenis mahal-mahal ni kan..kualiti dia pun elok la..hehe..compare ngan hat mur mur..overall k.fiezz puas hati sangat dengan althea eyeshadow ni...tak rugi ada satu..eh..bukan sebab k.fiezz dapat free pulak, yang k.fiezz beria puji ni...dah mendanya helok, k.fiezz puji la uolls...so no biased okey...

You Might Also Like

3 Comment

  1. Thanks coz happy terima gift tak seberapa dari mrs pip ... Lepas ni bolehlah main mekap2 ... Kaler gelap2 tu tak nak buat style kawaii ke? ... hehe.

    ReplyDelete
  2. Byk tone colour eyeshadow tue . Boleh pilih je nak pakai yg cerah or gelapkan

    ReplyDelete