Total Pageviews

SofaBed Pilihan Kedua, dah sampai...hehe

22:37

Sampai dah sofa bed k.fiezz & mr hubby yang order kat kedai perabot Rabu, 2hb baru ni..Hari jumaat orang perabot call nak hantar sofabed ni..Pantas servis kat kedai perabot ni dari yang hat glamor tak mo layan kitaorang haritu..kitaorang beli ni cash lagi tau..bukan nak eksen..saja nak bitau kat kedai glamor tu, kot la staff dia terbaca entry k.fiezz ni..haha..

sokay la tak dapat sofabed hat berkenan di hati kat kedai glamor tu..dah orang tak nak layan, yea tak..malas kita nak hegeh2 beli kat situ..nak bagi gaji kat staff dia...simpan la stok-stok tu bebanyak, tak ada orang nak beli..yea la..pelanggan datang, tak nak layan...acane nak laku,kan...

okey, dah la kedai glamor tu....kita abaikan je..

SOFABED PILIHAN 

Hasil survey kat kedai-kedai perabot, kebanyakan sofabed design memang pattern macamni..so amik je la pattern yang ni walaupun pilihan kedua..okey gak sofabed dia..material kain..memang pilih jenis kain sebab kalau leather tak sesuai la..umah k.fiezz kat ruang tamu guna kipas je..tak ada aircond..sat gi panas je kalau jenis leather...


www.fiezasani.xyz

REASON BELI SOFABED

Dah kenapa nak cari sofabed, k.fiezz oooi?kisahnya kalau ada family k.fiezz dan mr hubby datang ke rumah, ada la tilam/katil dorang nak tidur..idak la tidur atas lantai..tapi sapa cepat dia dapat la konsepnya..kalau sesekali datang, dorang serbu beramai-ramai, kena  pantas la cop sofabed ni..kalau macam, mak mertua k.fiezz je atau mak abah k.fiezz atau tak ramai la tiap kali datang, tak yah la cop bagai..memang sapa yang datang masa tu..dia la punya tempat tidur ni...

yang keduanya, rumah k.fiezz ni memang tak ada sofa pun..sebelum ni kalau nak tengok tv, duk kat lantai je..ada la bean bag tapi lembikkk...tak best tengok tv sambil duduk kat bean bag tu...

ni yang mencari sofabed..kitaorang ada sofa nak duduk sambil layan tengok tv besor 55 inci kitaorang tu..haha..motip sangat sebut baper inci bagai..haha..untuk tetamu pulak, ada tempat tidur..

memandangkan rumah k.fiezz & mr hubby ni kecik je..so tak sesuai plak nak amik sofa 1 set yang ada 3+2+1 tempat duduk tu..kita amik sofabed ni je la..jimat ruang...

PILIHAN WARNA SOFABED

k.fiezz pilih warna coklat sebab warna selamat untuk match dengan langsir dan dinding rumah..rumah k.fiezz tak ada tema bagai cam orang lain..campur aduk kaler-kaler perabot, langsir, katil..haha..maklum la take over dari mak k.fiezz..jadi konsep mak k.fiezz..asal boleh je la..haha..so kita ikut je la..asal boleh..

HARGA SOFABED PILIHAN KEDUA NI

Eh..kot ada yang nak tahu harga sofabed ni..mur mur je uolls...RM850.00..kedai-kedai perabot lain, kitaorang dah survey kebanyakan harga semua atas RM1k+++..kat kedai aunty ni je,kitaorang dapat harga murah camni...so boleh sangat la dengan layanan aunty tu pada kitaorang, kira berbaloi harga tu ngan servis...

kedai ni area Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur..kot la nak tahu kat mana lokasi kedai ni, boleh komen je kat sini..nanti k.fiezz bagi alamat..atau nanti k.fiezz cari resit..k.fiezz update alamat kedai aunty kat sini...

You Might Also Like

6 Comment

  1. Lawa la kak fiez.. Harganya pun not bad. Ada la jugak aritu saja jenjalan kat kedai perabot survey sofa bed lebih kurang macam ni jugak la. Harga dia heheh mahai.

    ReplyDelete
  2. Cantikk kak! Berkenan pulak Nani tengok. Heheh

    ReplyDelete
  3. Walaupun pilihan kedua, tetapi cantek ^^

    ReplyDelete
  4. Sofa bed ni nmpk elegan, harga pun ok. Mmg bagus ada sofabed kat rmh sbb multi-function.

    ReplyDelete