Total Pageviews

Redeem Birthday Gift Di SOGO

10:03

Gigih lepas kerja semalam singgah SOGO nak pi redeem hadiah dari SOGO..tue pun kebetulan k.fiezz ada shopping masa sogo sales jumaat lepas & total damage kat SOGO lebih RM50 so boleh la redeem hadiah birthday kat SOGO..kalau tak, tak kose la k.fiezz nak shopping semata-mata nak redeem gift..kalau kebetulan ada menda nak beli, tak pe la nak shopping..kalau tak ada menda nak beli..membazir je...

tahun lepas dapat kad dari SOGO untuk collect hadiah birthday dari SOGO...tahun ni dapat mesej, berbelanja lebih RM50 dalam satu resit, baru boleh collect gift kat CUSTOMER SERVICE SOGO..eh..gitu plak tahun ni..kena berbelanja baru boleh redeem..hmmm

k.fiezz shopping hari Jumaat lepas & semalam baru pi ambil hadiah kat SOGO..terlupa nak ambil hari Jumaat tu gak sebab rushing nak tengok drama Pujaan Hati Kanda tu..haha..tu pun ngam-ngam sampai rumah pukul 7mlm..kalau pi collect plak kat Customer Service SOGO tu, pukul 8 agaknya baru sampai rumah...

SO APA HADIAH SOGO TAHUN NI?

tadaaa...mug lagi..haha..ingatkan dapat menda lain..tahun lepas pun >> because of you iolls meredah jammed..cuma mug untuk birthday gift tahun ni isi air panas, dia bertukar warna...

semalam balik kerja, terus test betul ke tak?

hah..betul..yang belah atas & bawah tu bertukar dari warna merah ke warna putih...tu je la istimewa hadiah mug tahun ni punya dari SOGO..

www.fiezasani.xyz

thank you SOGO for the birthday gift...walaupun sama je ngan tahun lepas..hehe

eh..dapat gak kan hadiah orang nak bagi..tu pun syukurrrr..

You Might Also Like

7 Comment

  1. lamanya tak pergi sogo, adess..rindu nak makan kat insaf sebelah sogo, rindu nk shopping dalam sogo. Murr murr juga SOgo ni

    ReplyDelete
  2. macam mane nak redeem dari Sogo
    tu ? dulu time study rajin le kesana. skrang da dok balik Penang jauh le nak pegi..

    ReplyDelete
  3. wah bestnya dapat hadiah.siapa tak suka dapat hadiah kan

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. bestnya Sogo. Rindunya kl

    ReplyDelete