Total Pageviews

My BestNine 2018

22:48

Terjebak jugak la kan dengan bestnine2018 ni..hehe..tahun sebelum penah gak buat tapi lupa camne nak check..mula-mula tanya cik nor, blogger comey Kelate tu...tapi k.fiezz jenis tak sabar...cik nor lambat sikit reply..k.fiezz google je cara nak check..berjaya pun jumpa camne nak check best nine2018..lepas dah buat, baru cik nor reply..jawapan cik nor pun sama 'google je'..hehe..

CAMNE NAK CHECK BESTNINE 2018

Hah..pi je google..nnti dah jupe..just masuk je ID Instagram korang..

dan hasilnya..macam k.fiezz punya ni la...



Terima kasih yang selalu Like & Komen kat setiap post k.fiezz...13K total like tahun 2018..satu jumlah yang membanggakan untuk k.fiezz..weiii..bukan senang tu nak orang like post kita tau...walaupun setiap post k.fiezz tak cecah ratus2, tapi ada jugak like.. Tu yg penting.. Haha... 

Untuk bestnine 2018 ni, ada 4 post job & 5 post personal yang dapat jumlah Like banyak...tantiu tantiu...

so tahun ni, harapnya lagi banyak like & komen..hehe..eh..tapi kena rajin post la k.fiezz oooi kat IG..haha..tue la masalah k.fiezz kadang berhari tak post apa-apa kat IG..tak de menda menarik nak dikongsi..haha..kalau pi jenjalan ke..baru la k.fiezz banyak sikit post gambar..kalau tak..background gambar kat office-rumah-office-rumah..haha..insya'allah, k.fiezz cuba rajinkan untuk post...



You Might Also Like

6 Comment