Total Pageviews

Flavettes Vitamin C Murah Kat Guardian

10:33

K.fiezz sekarang kan setia dengan pengambilan Vitamin C brand Flavettes..so boleh kata tetiap bulan mesti restock vitamin C ni...Selalunya k.fiezz beli kat Watson je sebab ada kat SOGO...bila stok abis je, sebelum naik tren kat SOGO tu, singgah kat Watson SOGO ni, pi beli Vitamin C iolls ni...

Kebiasaan harga Flavettes ni kalau kat Watson RM34.90 untuk 30 biji..kira mahal gak la..tapi untuk kesihatan, tak yah nak berkira sangat, boleh..

tapi kalau dapat beli harga murah sesekali, eh mana boleh lepaskan peluang kan...hehe

Ni nak citer, k.fiezz baru ni pi ke Mid Valley dengan biras...nak temankan dia pi tukar duit (Money Changer), so dah kebetulan ada kat dalam Mid tu, singgah Guardian..nak cari Vitamin C ni..macam penah nampak hujung tahun lepas, harga Flavettes Vitamin C ni, murah compare dengan Watson..saja la pi usya kat Guardian..kot harga murah lagi la...

eh..sekali betul la..murah..ada sales kot...

k.fiezz beli Flavettes Vitamin C ni, dapat rega RM25.98 untuk 30 biji..uihhh..beza RM8.xx  dari kat Watson..okey sangat la...terus grab 1 kotak (30 biji)...


www.fiezasani.xyz

Setakat ni k.fiezz amalkan vitamin C ni, memang terasa perbezaan...part antibodi tu, salah satu la..kalau tak, k.fiezz ni tak boleh kena panas sangat atau hujan, mesti lepas tu demam..tapi lepas amalkan vitamin C, jarang demam...kalau nak baca kelebihan pengambilan Vitamin C ni, korang boleh terjah entry k.fiezz 


dari segi kecantikan, tak sure..k.fiezz kan hari-hari je cantik..haha...

yang k.fiezz amalkan ni Vitamin C 1000mg tau..bukan hat Glow yang macam si Nadine (citer pujaan hati kanda) tu promote dalam drama...selalunya hat Glow ni mahal sikit...tak pe la..k.fiezz amik hat biasa ni pun okey dah...nak cantik camne lagi, kan..memang dah cantik..eh..haha

You Might Also Like

7 Comment

  1. sha kalau maka vitc terus naik selera makan 🤣 tapi kakfiez kalau ada yg 500mg pun dah cukup sebenarnya 😁

    ReplyDelete
  2. Saya msh mkn vit c yang lama, atak habis lg HAKUBI. BAru ni, beli Horseradish + garlic kat caring. Ramai ckp bagus..saya ni hidung dah mcm apa.. sbb ofis sebelah menyebelah buat reno...asyik bersin tahap langit ketujuh dah. Sampai demam, batuk, selsema datang balik

    ReplyDelete
  3. Wah murah tu mmg patut grab lelaju

    ReplyDelete
  4. mmg suka flavettes dari redoxone. kalo travel ni wajib bawak. dalaaa sedap hahaha..

    ReplyDelete
  5. Kita tak ambil pun.. setakat ni rasanya memang tak pernah lagi rasanya..

    ReplyDelete
  6. Kena habiskan vitamin c yg tgh mkn sekarang bru ccl akn cuba flavettes ni

    ReplyDelete