Total Pageviews

Cik Ti...oo Cik Ti..Ganggu Je Tau

21:11

citer kelakar harini...penah tak,korang tengah sedap membuang hajat besor sekali mencicit cik ti a.k.a tikus dari arah luar masuk dalam toilet yg ko tengah guna..haha..

ni la yang jadi kat k.fiezz pagi tadi...tengah sedap feel membuang..haha..sowwy, citer pasal membuang plak kat sini...tapi nak citer gak sebab bila ingat balik, rasa kelakar pun ada gak tadi..

masa tu la nak buka pintu bilik air, macam ketat..padahal sebelum ni helok je..yang lagi best masa nampak cik ti tu masuk toilet k.fiezz tu, k.fiezz tak dan nak cuci helok tau..adeh..menci cik ti ni...ganggu je...

Bila nampak je cik ti tue laju2 masuk kot belah bawah pintu toilet yang k.fiezz tengah guna, memang menjerit dulu la citer dia..sesambil lari kat pintu nak keluar..eh dan dan tu gak la pintu tu cam tersekat tak leh bukak plak..paip air memang pesen k.fiezz suka membazir air..time membuang, suka bukak air... so dah kelam kabut nak keluar tadi, tak bertutup la citer dia...dengan tak flush..haha...perangai kalau dah takut,kan...

nasib la masa kejadian ada sorang je officer bahagian k.fiezz..and nasib baik dia jenis pendiam,kalau dia jenis bercerita kat orang lain, ai maluuu..haha...

k.fiezz menjerit tadi, dia kat toilet sebelah dah cuak...dia dengar sore k.fiezz dia tanya, kenapa?k.fiezz cakap la ada cik ti masuk toilet yg k.fiezz tengah guna...nasib masa tu officer ni kat sebelah tak keluar lagi..kak fiezz dengan tak cuci bersih lagi, kain tersingkap..haha..laju2 masuk toilet yang kosong, pi cuci..haha..adeh..serius kelakar plak bila ingat kejadian tadi..

nak masuk toilet pun seriau ni, haha..guna toilet OKU la buat sementara nak lupa kejadian tu...

masuk toilet before lunch tadi pun, ngan member tau..tapi memang tak la nak guna toilet yang cik ti kacau k.fiezz tu..masuk toilet lain...

tadi lepas kejadian, call mr hubby citer kat dia..dia cakap cik ti tu saja nak bergurau..eh, tak yah la bergurau bagai...kita takut, awakk...mr hubby cakap tikus tu pun takut ngan orang..k.fiezz pun jerit nampak dia..dia pun jerit nampak k.fiezz..haha..

K.fiezz beritahu mr hubby masa k.fiezz keluar dari toilet tu, air paip tak tertutup pas tu tak flush..haha..mr hubby cakap pi tutup..dah kata takut, kan..so sesambil on the phone ngan mr hubby, masuk balik toilet..tengok cik ti memang dah tak ada kat situ..laju2 tutup paip air & flush toilet..haha..adeh...nasib baik in between lepas kejadian tadi, tak ada orang masuk toilet..kalau tak, sure perasan paip air terbuka..dengan air meleleh kat lantai toilet yang k.fiezz guna tu...

You Might Also Like

5 Comment

  1. kelakar pun ada.
    Nasib baik cik tie tu tak emergency tergigit kat mana2.

    ReplyDelete
  2. Sama kak..PC pun bab cik ti ni..sanggup menjerit...berdesup lari...PC pernah sampai demam terkejut...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Haha x Tau nak kesian kr nak grlak. Tapi kalau mama mmg menjerit juga

    ReplyDelete
  5. mmg mengganggu betul laaa kewujudan depa2 tu.. kena standby pelekat yang gam tu. kalo kat rumah tok memalam memang kena letak. kalo x depa pestaaa hahaha..

    ReplyDelete