Total Pageviews

Celebrate Birthday Di Pejabat

10:32

Citer pasal birthday lagi..hehe..yang ni celebrate kat pejabat plak..kek sponsor oleh BIG BOS bahagian k.fiezz..memang dia akan peruntukan sorang RM100 untuk kek birthday..kalau kata bulan tu ada 10 orang punya birthday..hah, kali kan dengan RM100..haha..

Memandangkan birthday k.fiezz tahun ni jatuh pada hari cuti THAIPUSAM so, esoknya iaitu semalam baru celebrate...

flavour cake ikut citarasa birthday girl...hehe...Officemate k.fiezz yang in charge untuk belikan kek, akan tanya sesiap birthday boy atau girl nak kek perasa apa..k.fiezz punya pilihan harus la chocolate...



www.fiezasani.xyz

thank you SUB for the cake....


www.fiezasani.xyz

Flavour chocolate pilihan k.fiezz..yummy...untuk k.fiezz rasa dia just nice..tak manis..tapi ada sorang dua member ofis cakap manis..hmmm...


www.fiezasani.xyz

thank you kelab BDA for the present...


www.fiezasani.xyz

ni hah hadiah dia...okey gak, praktikal...Boleh letak barang-barang kita untuk nampak more organize...sekarang ni nak letak apa dalam ni..haha..tapi ada beberapa cube k.fiezz dah rasmi letak barang..cewahh..dalam tak tau nak letak apa, konon....

kot ada yang berkenan cube-cube ni, boleh cari kat IKEA..officemate k.fiezz beli kat situ...


www.fiezasani.xyz

officemate k.fiezz...bos k.fiezz je tak ada..dia meeting kat luar...ada video nyanyi happy birthday to me sebelum acara potong kek..sogan lak nak share kat sini..haha..pi la usya kat FB story & IG story k.fiezz...

You Might Also Like

11 Comment

  1. wah..best celebrate bestday kat opis..hepi bestday fieza..:)

    ReplyDelete
  2. happy birthday kak fieza.semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  3. Dah tengok video bday tu, awat tak pakai topi bday tu? Kan nampak lg xtra cute...hehe. happy bday FS, semoga murah rezeki dan happy selalu.

    ReplyDelete
  4. wah meriahnya.. sedapnya kek tu.

    ReplyDelete
  5. Happy belated birthday akak.. seronoknya kan celebrate kat opis sesama camtu

    ReplyDelete
  6. Happy Belated birthday kak fieza. Wei syoknya celebrate dekat opis ramai-ramai

    ReplyDelete
  7. happy birthday Fieza..semoga terus sihat dan sentiasa diberkatiNya

    ReplyDelete
  8. baiknyaaaa officemates semua. best keje ada geng2 baik cemni kan..

    ReplyDelete
  9. prefer hadiah macam tu lagi prctical dan boleh digunakan dimanfaatkan =)

    ReplyDelete
  10. Happy belated bufday kak fieza . Bestnya dapat celebrate dgn company kan

    ReplyDelete