Total Pageviews

Ber Pandora Uolls dan Lunch Di Secret Recipe

23:21

Happy Birthday to me..happy birthday to me...hehe..yang ke-tettt..rahsia..haha..masa nak dekat birthday k.fiezz, mr hubby tanya nak hadiah apa?aihh..jenuh pikior tau dak..nak apa..haha..nak pikir mintak hadiah apa kat mr hubby pun, jenuh..

bukan susah apa, sebab kalau bukan time birthday pun mr hubby bagi je apa2 yang k.fiezz nak..so dah lama kahwin ni macam-macam dapat..alhamdulillah..idak la tiap masa dapat je..ikut bajet mr hubby jugak..kalau bajet kureng, KIV la dulu...

so untuk hadiah birthday tahun ni, request PANDORA uollls...gedik la hai..haha..orang dah tak baper nak pakai pandora, baru k.fiezz gediks2 nak ber PANDORA..haha..tak pe la, masa tengah in brand PANDORA ni, tak mampu nak beli...so orang dah tak mau pakai..kita baru nak pakai...tak kisah la kan...yang penting..orang dah lama ada pandora..k.fiezz pun ada..walaupun baru je beli..hehe...

tadi pi beli bracelet  PANDORA ni kat Cawangan Empire Subang...

Tadaaa..design pilihan k.fiezz..


www.fiezasani.xyz

very da simple je pilihan k.fiezz..satu bracelet + 2 charm..K.fiezz pilih charm jenis alphabet..Huruf F & S..stand for FIEZA & SANI..alolo suwittt plak..hehe..

sebelum nak beli ni, memang k.fiezz dah usyar dulu kat website PANDORA nak design bracelet yang macamana & bentuk charm dia...jadi ni la ghupe pilhan k.fiezz...cantik ke idak...cakap cantik..mahai tau dak ni..haha

Lepas beli PANDORA k.fiezz ni, kitaorang pi makan kat SECRET RECIPE...

so beli sekeping kek & lunch kat sini...

Pilih kek kat secret recipe yang slice je..makan berdua..jenuh nak abiskan kalau beli yang sebiji tu..Jadi kita beli satu slice & share gitu..romantik la kann..hehe


www.fiezasani.xyz

Kek chocolate banana kalau tak silap nama dia...sedap gak..k.fiezz kan penggemar coklat..so anything related with chocolate, memang sedap je ikut tekak k.fiezz...


www.fiezasani.xyz

Ajak adik ipar k.fiezz joint sekali lunch kat Secret Recipe ni...
Nanti k.fiezz review makanan kat Secret Recipe..ececeh....first time makan kat Secret Recipe ni..selalu beli kek je...

You Might Also Like

7 Comment

  1. dlu dapat duit pinjaman study pi beli gelang Pandora lepas tu mak bising sbb duit tu buat banje study hahaha.. kenangan. kalo tengok gelang skrng tingat kena marah. dua charms pertama pun CT beli initial CT hehe.. tp tu paw ayah.. skrng da kurang tp masih suka tngk belek2 charms. each one ada cerita n susah payahnya. hehe x lama lagii penuh tu gelang akak =D

    ReplyDelete
  2. Cantik pandora tu, lepas ni everytime bday bolehlah request beli charm ..

    ReplyDelete
  3. wahhh ada nampak gak fb post kakfiez pasal pandora 😍😍 happy birthday kakfiez ❤❤

    ReplyDelete
  4. untungnya dapat hadiah..happy birthday

    ReplyDelete
  5. mama dh lama tak dpt hadiah haha.. nak hadiah makan aje. tahniah pandora tu cantik

    ReplyDelete
  6. Wahhh siap celebrate dekat Secret Recipe lagiii

    ReplyDelete