Total Pageviews

Althea Korea - Reward Birthday Gift For Me

16:29

Reward barang-barang althea sempena Birthday..eh..k.fiezz..hover nau..asik citer pasal birthday je tau..haha..besa la birthday kan...hehe...timbirthday ni, saja reward birthday gift untuk diri sendiri.kalau kawan-kawan nak bagi, idak la kan..lepas kawen, k.fiezz dah kureng sikit kawan-kawan ni..haha..bukan tak mau kawan-kawan ni...tapi malas la..k.fiezz ni dah la jenis sentap..sat gi dorang cakap menda yang mengguris hati ni, mula la ahkak ni terasa..dah tua kan..haha..so berkomunikasi ngan kawan-kawan kat opis je la..tu pun tak rapat sangat...time ofis je...

jadi bila time birthday ni memang tunggu hadiah dari mr hubby je la..dan kita bagi la hadiah kat diri sendiri...hehe..Memandangkan skrg k.fiezz tengah in ngan barang-barang kecantikan, so kita beli barang-barang untuk cantik la..

kita shopping item untuk skincare, make up, hair & sleeping mask...

Nak beli kat  mana?Pilihan k.fiezz,  harus la all da time Althea..

PILIHAN HATI TETAP ALTHEA

K.fiezz pilih barang apa plak untuk reward diri sendiri birthday present kat Althea ni..

Jom Check it Out..


video unbox barang-barang althea..malas nak tengok bideo, check it out more details kat bawah ni...


Ni more detail barang yang jadi pilihan k.fiezz...


Set conteng-conteng muka..make up daaa..


www.fiezasani.xyz


www.fiezasani.xyz

Set Bare Essential - RM104.40 

www.fiezasani.xyz


www.fiezasani.xyz



www.fiezasani.xyz

Hadiah untuk diri sendiri..tadaaaa

Kalau korang berminat antara barang-barang ni, boleh klik link merah, bawah setiap gambar tu..

YANG MANA JADI KESUKAAN K.Fiezz?

antara banyak-banyak item ni, yang mana k.fiezz dah cuba & puas hati sangat?

harus la SET BARE ESSENTIAL..ni memang dah jadi skincare  wajib k.fiezz..for info kan..dah 2-3 kali re-purchase...kalau dah selalu re purchase tau la sebab apa...mesti la puas hati & serasi dengan set skincare ni..Lagi pun satu set ni tahan lama, dah jimat di situ...terutama yang Fixer Cream & Primer Water tu..Cleanser cepat sikit abis..k.fiezz la..suka picit banyak-banyak..haha..tamak..best la lepas cuci ngan cleanser dia...smooth je muka...buh plak primer water & fixer cream tu sebelum apply make up..memang hasil mekap tu maintain sampai petang..sekata je..tak ada la bercapuk ke apa...

Untuk set Bare Essential ni kalau mana-mana item antara 3 ni dah abis, boleh beli secara berasingan..harga setiap item pun tak la mahal sangat..dalam kategori mampu beli...

Selain dari Set Bare Essential ni, yang lain pun k.fiezz suka...eh..memang best la citer dia produk-produk kat Althea ni..nanti k.fiezz cuba review setiap item dari Althea yang k.fiezz dah guna, k...

Maklumat lanjut -


You Might Also Like

8 Comment

  1. banyaknyeee hehe kite pun bling bling tengok. shampoo argan tu best. and eyeshadow tu comey.. boleh akak
    buat tutorial mekap nanti
    =D

    ReplyDelete
  2. Banyaknyaaaa makeup. syiok tengok. Happy belated birthday kak fieza :) Semoga diberikan kesihatan yang baik oleh Allah.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/hadiah-dari-blogger-kak-sha.html

    ReplyDelete
  3. Lamanya nak tunggu birthday SA tahun ni..dah la birthday SA jatuh hari raya ke 2..

    ReplyDelete
  4. Bestnya kak, semua best2 ni. Dh tgk2 Althea tp belum beli lg

    ReplyDelete
  5. bare essential pilihan mrs pip juga ... so far mmg setia guna primer water n fixer cream tu.

    ReplyDelete
  6. Ahaa la kan..birththday akak bulan 1. Best dapat hadiah dari Althea kan

    ReplyDelete
  7. bila lg nk reward diri ngan brg2 kesukaan mcm ni kan...mcm2 ada tu

    ReplyDelete