Total Pageviews

Misi Projek Memikat Suami

10:57

Wah tajuk kemainnn. Haha..kisahnya minggu lepas, lepas attend wedding cousin mr hubby kat Ampang, k.fiezz, adik ipar & biras ke IKEA CHERAS..which is bersebelahan dengan My Town..dah ada kat situ takkan tak masuk kat MyTown..dah sebelah-sebelah je...lagipun dua tempat ni dalam building yang sama...keluar IKEA, masuk MyTown pulak..

So jenjalan dalam tu, banyak la sale sana sini...k.fiezz jarang ke sini sebab mr hubby k.fiezz bukan sejenis rajin nak jalan-jalan kat shopping complex...tu yang bila tahu adik ipar & biras cadang nak ke sini, gigih k.fiezz follow dorang gak walaupun k.fiezz tak berapa sihat benornya hari ahad tu...demam sikit + sakit kepala...duk nyut nyut kepala masa duk berjalan dalam tu...tapi tahan je demi berjalan..haha..


www.fiezasani.xyz

tambah masa duk berjalan kat dalam MyTown ni, tengok banyaknya sales sana sini..harga pun boleh dikategorikan sesuai untuk poket k.fiezz yang tak berapa tebal ni,hah..haha...antara yang k.fiezz masuk, ni hah kedai yang jual pakaian wanita jenama TRIO...mur mur la uolls harga baju-baju dia..range harga antara RM5 - RM50 untuk sales ni...

ni hah, k.fiezz tersangkut spaghetti tali halus..nak tau berapa hengget?harga asal RM19.00..harga promosi - RM5.00 satu..wahhh...rambang mata k.fiezz tengok rega RM5 tu, tau...nasib tak banyak corak sangat..kalau tak mau lebih dari 2 helai, k.fiezz beli...

so k.fiezz amik 2 helai je..

ni nak pakai ke mana, k.fiezz ooi?

haha..idak la k.fiezz nak pakai keluar pulak korang...ni namanya projek memikat suami..pakai kat rumah je...k.fiezz memang ada skirt jenis pendek / legging kat rumah..boleh la mix & match dengan baju spaghetti ni...

kata misi tahun depan, baby 2019..so kena lancarkan la projek memikat suami kat rumah..haha...

wish us luck....haha

macam gatal pulak entry ni..khas untuk bacaaan orang yang dah kawen je tau..yg single, dilarang baca..haha..

kalau korang nak shopping baju kerja, baju jenjalan cuba la terjah kat MyTown ni..sales yang pada k.fiezz harga berpatutan..padini pun ada sales..ada satu baju kat situ, k.fiezz berkenan..RM19 je..tapi k.fiezz tak beli..aiseh..rugi pulak tak beli..bila plak nak terjah MyTown ni..dah la mr hubby tak rajin nak gi jenjalan kat mall-mall ni...tue la lenkali dah nampak berkenan, harga pun reasonable..amik je...

sales kat MyTown ni k.fiezz pun tak pasti sampai bila..maybe New Year...maybe la..kalau tak nak ketinggalan shopping harga tengah mur mur, sila la terjah...

You Might Also Like

6 Comment

  1. alamak sha dah baca sampai habis hahahahah goodluck kak fiez! semoga dimurahkan rezeki <3

    ReplyDelete
  2. haha..klu cik nor pun bli harga cenggitu..buat pakai tdo xkisah la..:)

    ReplyDelete
  3. kemahen misinya hehehe. Saya doakan ada rezeki akk. Amminn

    Jemput join juga segement saya ye kaka : http://www.azlindaalin.com/2018/12/2019-segmen-blog-azlinda-alin.html

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. nakal kak fieza ni ye hikhik btw gud luck ye

    ReplyDelete
  5. Wah memang murah. kemain kak Fiez ya misi nak memikat suami gitu

    ReplyDelete
  6. Gudluck FS ..

    Mrs Pip doakan misi baby 2019 berjaya , insya allah ..

    Baca entry ni, sweet pula rasanya...

    ReplyDelete