Total Pageviews

GoodDay Kurma - Best ke Idak?

16:28

Haritu ada ternampak sapa ntah share pasal susu ni..elok katanya untuk banyakkan susu badan ..tak tau la..k.fiezz baca gitu-gitu je..dan tak perasan samaada brand susu yang sama ke tidak..K.fiezz cuba ni nak tahu sedap ke idak?

Okey sedap..lulus untuk beli lagi next time...rasa dia tak baper manis sangat...dan memang ada rasa la kurma tu..yealah ada setengah tu, tulis je ada campuran sekian..sekian..tapi bila rasa..'eh..mana rasa yang dia tulis kat depan tu'..tapi yang ni memang ada rasa kurma tu...



www.fiezasani.xyz

Yang k.fiezz perasan lepas minum susu ni, tak lama tu nak ke bilir ayor weiii..nak mencirit...oppsss..sorry..haha...sabar je la...ni kalau susah nak membuang, boleh la beli susu ni untuk pelawasan...untuk k.fiezz la..untuk korang tak pasti effect dia camne..sila la cuba...

Untuk ibu-ibu yang breastfeed, mungkin boleh cuba kot susu kurma ni sebab kurma kan memang dah dikenali sebagai sumber makanan tambahan yang bagus untuk banyakkan susu badan & elok untuk kesihatan...makanan sunnah yang hebat & dah dikenali...

Ni antara khasiat kurma yang k.fiezz google..

  • Masalah sembelit
  • Kekuatan tulang
  • Masalah kekurangan darah (anemia)
  • Alergik
  • Penambah tenaga
  • Penguat tenaga batin
  • Rabun Malam 
  • Cirit birit

You Might Also Like

9 Comment

  1. SA suka..selalu gak beli sebelum sakit 2 bulan ni...eh nak kena beli lagi la..

    ReplyDelete
  2. kalau rajin buat sendiri jer fieza..jimat..hihi..tp cik nor ada penyakit M..haha

    ReplyDelete
  3. ni feveret saya ni. dulu hari2 cari sampai kat langkawi pun craving hihi.. sedap kan

    ReplyDelete
  4. Cari juga susu ni kat sini, tp tak da .. Mmg ada baca susu ni boleh jd milkbooster...

    ReplyDelete
  5. tak pernah cuba lagi ni.. nak kena cari dan try minum..

    ReplyDelete
  6. ha'ah adik minum susu kurma ni pun kemain membuang lepas minum :P

    ReplyDelete
  7. Pernah cuba. bolehlah tapi tak masuk tekak nau

    ReplyDelete