Total Pageviews

Fast Charge Cable Murah di Lazada

17:49

Duk usyar website Lazada nak beli powerbank la cadangnya...scroll ataih bawah website Lazada...Keluar masuk cart dalam akaun Lazada...tapi tak bayar-bayar...

Eh..pas tu baru teringat ada powerbank tapi tak guna sangat...tak ingat pun powerbank tu elok lagi ke idak..lama tak guna..

k.fiezz try la caj & tengok berfungsi ke idak powerbank tu...alhamdulillah..boleh guna lagi...try charge beberapa kali dengan powerbank ni, boleh la 3x caj untuk handphone k.fiezz...okey la tu...tengok capacity powerbank pun 10,000..jenama Remax...okey jimat ...cancel nak beli powerbank..dah ada powerbank kena la beli cable dia plak..kat rumah, ada je cable hat original..tapi k.fiezz malas nak bawa ke mana-mana..nak biar je hat ori tu kat rumah...so beli satu lagi cable untuk powerbank ni, senang nak buh dalam beg..bawa gi ofis, travel atau pi jenjalan...

Gedik plak k.fiezz ni nak powerbank bagai..kisahnya, kan haritu baru beli beg keja baru..beg ni besor sikit dalam dia..boleh la buh macam-macam..kalau beg CR2 k.fiezz hat sebelum ni, comey...ngam2 boleh letak payung, purse & handphone je...headphone kena pegang atau sangkut kat tali beg...

so dah ada beg baru yg besor sikit ni, boleh la letak powerbank nak bawak pi kerja ke, jenjalan ke, travel ke...tu yg menggeletis nak powerbank pulak ni, hah...kalau tak sebelum ni, tak heran pun..sampai lupa dah powerbank tu elok lagi ke idak..haha

HUAWEI Fast Charge Cable Type C

Usyar punya usya..tadaaa..k.fiezz beli brand Huawei gak..hehe..yelah kita kan pengguna Handphone Huawei..kena la sama brand...gitoooo..

Yang k.fiezz beli ni fast charge cable type C , harga RM7.80, kos penghantaran RM2.55 so total RM10.35...

okey la tu kan...kira mur mur..kalau rosak, beli baru..haha

Condition Huawei SuperCable

Condition box huawei supercable ni masa sampai memang elok sebab seller wrapping box dengan plastik bubble ...& kotak dia pun ber cellotape ataih bawah...bila buka box dia, cable pun elok  duk dalam bekas plastik dia..

maklum la mur mur kan..kot la seller wrapping ala kadar je..tapi tak...so k.fiezz bagi rating 5 bintang untuk seller...plus trusted seller ...

www.fiezasani.xyz


www.fiezasani.xyz
Barcode untuk semak original ke idak..k.fiezz ada check kat apps QR & Code tapi keluar bahasa cina..idak la paham..haha..so tak pe la...mur je kan...kalau rosak beli hat lain...


REVIEW 

k.fiezz dah rasmi guna Huawei Supercable ni,  memang okey..sesuai la dengan nama dia super quick fast charge cable, memang terbukt cepat charge...so k.fiezz puas hati dengan Huawei SuperCable ni...

Cun...Powerbank k.fiezz dah ada match dia, Fast Charge Cable..hehe 

You Might Also Like

4 Comment

  1. Bagus ada cable mcm ni, laju jer nak charge kan..

    ReplyDelete
  2. jangan guna powerbank kerap sangat kakfiez, jika perlu je hokey haha lama tak membeli kat lazada

    ReplyDelete
  3. lazada trusted seller saya pun selalu beli fast charger

    ReplyDelete