Total Pageviews

Beg Sandang Baru Untuk Kerja

11:17

Bag baru untuk pi kerja..hehe..memang hobi kumpul beg sangat tau k.fiezz ni..beg-beg-beg yang melambak hat mahal-mahal kat rumah tu, buat koleksi ke apa k.fiezz?haha..ala, beg mahal untuk bawak pi jenjalan/travel/balik kampung..ni beg untuk guna hari-hari, bawak pi kerja..tak mau la guna beg mahal..cepat lusuh..ada satu beg CR2 k.fiezz, zip dia dah rosak tau sebelah..dah la beg favourite tu...tu la point k.fiezz beli beg baru hat murah-murah ni je...beg CR2 tu, kadang tak perasan zip dia terbuka sendiri..kadang ada orang yang baik hati, tegur k.fiezz bitau zip terbuka..kalau tak, k.fiezz perasan sendiri..adeh..bahaya tau..sebab beg jenis sandang belakang..tak nampak kalau zip terbuka, senang la orang nak amik purse ke, handphone ke..bukan la meminta pulak tapi kita pikir yg -ve dulu..so untuk keselamatan,baik la k.fiezz beli beg murah-murah je kat Lazada untuk guna hari-hari pergi-balik kerja...lagipun k.fiezz naik tren jadi memang k.fiezz cari beg jenis bagpack..senang...

LAZADA?


Yup uolls..k.fiezz beli bagpack baru ni kat Lazada je sebab boleh C.O.D..harga RM22.88, kos penghantaran RM5.00 = RM27.88..

Okey la kan..puas hati beg dia..walaupun masa nak beli beg ni tak ada review tau..tapi hati dah berkenan kat beg ni..tengok dalam gambar macam besar..memenuhi kriteria beg yg k.fiezz cari..

biasa la beg kerja kan..nak letak payung, purse, handphone, headphone, makeup pouch...so k.fiezz cari beg yang jenis besar sikit dari beg CR2 k.fiezz yang dah rosak bhg.zip tu...

K.fiezz beli juga beg ni walaupun tak ada review dari customer lain..try & error je la..lagipun k.fiezz C.O.D..kalau kata seller menipu ke apa, tak rugi pun sebab duit memang tak bayar lagi...

BEG SAMPAI..

tapi alhamdulillah masa beg sampai, puas hati sangat..elok packaging dia...beg pun cantik & tak ada masalah..cuma bahagian zip macam kesat sikit..nak buka tu, kena sopan & lembut sikit..takut tercabut zip..haha...



www.fiezasani.xyz

Size bag - sederhana besar..memenuhi kriteria yang k.fiezz nak...
ada zip belah luar (macam dalam gambar)..belah dalam ada kocek-kocek kecil..satu berzip..dua terbuka...


www.fiezasani.xyz

Muat la nak sumbat segala menda yang k.fiezz selalu bawa pi kerja...
payung, purse, cable handphone, mini powerbank, headphone...lulus...


www.fiezasani.xyz

Boleh dipakai samaada sandang belakang macam ni (dalam gambar)


www.fiezasani.xyz

atau sandang di bahu (macam dalam gambar)...tali pendek ada juga di sertakan...

Overall k.fiezz puashati sangat bagpack murah yang k.fiezz baru beli dari Lazada ni...
just harap, beg ni tahan lama..haha...kalau rosak, kena usyar beg baru la..haha.. #motip sangat nak beli bag baru...k.fiezz..k.fiezz...

You Might Also Like

13 Comment

  1. Rabia pun tengah cari beg macam tu jugakkk..lawa pulak apabila tengok kak fieza pakai beg macam tu..

    ReplyDelete
  2. Lawa beg baru kak fiez. Nampak besar dalamnya. Kinah sekarang minat sling bag pulak, dah malas nak bawak beg besar-besar sebab nanti susah nak cari barang hahah.

    ReplyDelete
  3. Wah.. besar.. macam-macam boleh bubuh.. warna pun cantik..

    ReplyDelete
  4. Cantik beg tue , nak galas belakang pun boleh , nak galas tepi pun boleh .

    ReplyDelete
  5. Janji comfortable nak guna kan...murah tu tolak belakang la...kadang beli mahal pun tak best pakai pun x guna gak kan...

    ReplyDelete
  6. Comel beg tu .. Lagi best boleh sandang tepi atau pikul kat belakang ...

    ReplyDelete
  7. menarik nmpknya..bole sandang belakang..bole juga sangku di bahu gtu

    ReplyDelete
  8. cantik beg nii..sha pun suka jenis macam ni fleksibel penggunaan dia kan.. harga pun murah tu kak fiezz

    ReplyDelete