Total Pageviews

Stay Fresh Body Sparkling Mist Dan Pore Purifying Serum Cleanser Dari Althea Jadi Pilihan

12:23

Yea yea..Althea again..hehe...beli apa tu, k.fiezz?ada la..sat gi kita tengok sesama tau...dah kenapa la k.fiezz ni suka benor ngan Althea ni..first k.fiezz suka packaging dia..pink box..suweet sangat..second - Free Shipping..hah..sapa tak suka kan..dah la penghantaran barang dari Korea..pas tu dapat free shipping pulak..mana la kakak fiezz tak fall in love dengan Althea..third - harga kat Althea ni reasonable...mur mur la citer dia...tak ada la mahai benor...ni antara 3 sebab, k.fiezz suka shopping kat Althea..

Jom unbox apa pulak dalam pink box yang ke berapa ni...k.fiezz pun tak ingat..tapi yang pasti, dah bersusun kotak pink ni kat rumah..nak buang, sayang..lawooo...kita simpan je la...

www.fiezasani.xyz

Nak buat video unbox cadangnya tapi kawan pejabat k.fiezz nak tengok isi dia...so tak ada la nak rekod video bagai..terus amik pisau..zapppp..buka je...

PRODUK BEST DARI ALTHEA

tadaaa...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



www.fiezasani.xyz

Stay Fresh Sparkling Body Mist (100ml) - RM35

Body Mist ni kolaborasi Althea bersama selebriti Indonesia, Titi Kamal. Seorang penyanyi dan juga pelakon. Dikenali kerana kecantikannya, Althea berkolaborasi dengan beliau kerana Titi Kamal seorang yang  suka pada kecantikan..Jadi hasil kolaborasi ni, #TitixAltheaKorea , meh berkenalan dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist 💖

Apa yang menariknya Stay Fresh Body Sparkling Mist?

  • Bau yang tak terlalu kuat & feminin, sesuai untuk kaum wanita. Bauanya kegemaran TIti Kamal sendiri iaitu campuran bauan buah & bunga : Orange, Peach, and Rose.
  • Kombinasi aroma yang feminin ini membangkitkan semangat & perasaan kita..cewah...
  • Botolnya tak terlalu besar dan muat di dalam beg jadi boleh dibawa ke mana sahaja..

REVIEW K.FIEZZ untuk Stay Fresh Body Sparkling Mist

K.fiezz dah rasmi guna Stay Fresh Sparkling Body Mist ni..Memang bau dia sedap, fresh..tak terlalu kuat sampai sakit hidung bau..memang tak...Kawan k.fiezz yang dah rasmi awal masa k.fiezz unbox, komen dia untuk stay fresh sparkling body mist ni, bau dia sedap..feminin..sesuai la untuk kita kaum wanita ni...

botol dia boleh je nak letak dalam beg sebab cuma saiz 100ml & mudah nak bawa jenjalan..kalau rasa nak fresh up, sembur je stay fresh sparkling body mist ni..confirm segar..

Berita Baik - Dapatkan 20% OFF + Free Shipping dengan kod TITISPECIAL

second item dalam pink box -

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

                                 www.fiezasani.xyz

Pore Purifying Serum Cleanser

Serum ni membantu membuang kotoran dari dalam liang pori dan mengekalkan keseimbangan pH kulit yang sihat..

Yang best serum ni boleh berfungsi sebagai make up remover dan juga cleanser..

Cara guna untuk Make Up Remover

Langkah 1: Tuang jumlah yang secukupnya atas tapak tangan. 
Langkah 2: Urut pada keseluruhan muka secara bulatan untuk membuang keseluruhan mekap dan kotoran
Langkah 3: Bilas dengan air. Boleh juga guna pencuci kedua untuk membuang kotoran sepenuhnya. 

Cara guna sebagai Cleanser

Langkah 1: Basuh dahulu muka untuk lembapkan kulit dan tuangkan jumlah yang mencukupi ke telapak tangan.
Langkah 2: Urut secara perlahan-lahan produk pada keseluruhan muka dengan gerakan bulat selama 5-10 saat sebelum membasuhnya dengan air.

SIAP...

Ni boleh buat stok kat rumah, kalau wet tissue k.fiezz dah abis..Guna serum ni sebab ada dua fungsi..best ni...


Maklumat lanjut - 

Facebook - altheamalaysia
Instagram - altheakorea

You Might Also Like

10 Comment

  1. lajunya kak fiez, kita taksempat bukak lagi haha

    ReplyDelete
  2. yeay..kita suka sangat dengan bauan dari body mist tu...

    ReplyDelete
  3. wow2..mkin gojes la kawan cik nor ni..:)

    ReplyDelete
  4. me too I like it, love the smell of the body mist. I like the cleanser too I used as makeup remover.

    ReplyDelete
  5. sedap kan bau mist tu ...
    yang pore cleanser tu tak cuba lagi...

    ReplyDelete
  6. bestnya tgk akk dpt brangan althe. saya msh belum ada rezeki untuk Althea hehe

    ReplyDelete
  7. Lajunya akak..kita baru buka kotaknya

    ReplyDelete
  8. Body mist tu kan mula mula sembur saya tak sikit suka baunya tapi bila dah dah pakai lama lama ehhh sedapp gila baunya Yang cleanser tuh saya tak rasmi pakai lagi kak

    ReplyDelete
  9. Rabia Tak pernah beli lagi produk ni

    ReplyDelete