Total Pageviews

Top Up Touch & Go kat KK Mart

21:05

Baru tahu uolls, k.fiezz la..korang mungkin dah lama tahu..yang kat KK mart boleh top up Touch & Go..kisahnya minggu lepas masa k.fiezz nak top up T&G kat LRT, staff kat situ beritahu k.fiezz kat KK pun boleh jugak top up T&G ni..Staff tu beritahu sebab kat stesten LRT rumah k.fiezz ni, belah bawah sebelum naik ke stesen ada KK Mart ni..Jadi kalau on the way nak pi ke stesen ni pun boleh je top up T&g kat KK Mart ni..kata staff tu caj top up kat KK mart ni sama macam top up kat stesen lrt.. Kena tolak RM0. 50 dari jumlah yang kita top up tapi masa k.fiezz top up ni, tak ada pula kena (boleh tengok gambar resit kat bawah ni).. Tak tau la staff situ terlupa ke atau memang free.. Tak pe, next time kita top up lagi.. Kalau tak ada kena tolak tu, sah la FREE..yeay...

www.fiezasani.xyz

So next time boleh top up kat KK Mart je la.. Kalau yg dah tahu tu tak pe la.. Ni yg tak tahu macam k.fiezz ni, dah tahu la kan macam k.fiezz gak...

Lepas ni tak susah hati nak top up T&g.. Anytime anywhere gitu... 

You Might Also Like

4 Comment

  1. wah, senang la skit lagi..xperlu g jauh2 dah..:)

    ReplyDelete
  2. yg tau kena tolak 50 sen tu kalo kt petrol pam and 7eleven tk silap...tp kalo kt petrol pam terpilih ada mesin khas utk topup tk kena tolak 50 sen...smlm nk tmbh nilai gk kt lorong khas tp system down plak..trus ke watson ..bole topup juga tanpa kena charge 50 sen

    ReplyDelete
  3. bagusnyaa..jadi next time boleh top up kat situ gak laaa

    ReplyDelete