Total Pageviews

Ke Watson Yang Selalu Ada Promosi

10:23

Rutin bulanan,hehe..shopping kat Watson la uolls..Restock apa yang patut..barang peribadi la terutamanya...kali ni beli wet tissue & vitamin rambut jenama Ellips tu...yang wet tissue tu ada harga promosi..harga biasa RM5.50 / satu..Untuk promosi ni, harga dia jadi RM3.85..Jadi amik la 3..setiap satu ada 3 peket..okey la kan..dalam setiap satu peket 10 keping wet tissue..3x10 = 30 helai...

Wet Tissue Watson

Sekarang ni k.fiezz prefer guna wet tissue pulak dari makeup remover..leceh nak angkut botol makeup remover dalam beg untuk bawa ke pejabat..Kalau wet tissue ni senang...nak bawa pi jenjalan pun mudah..sumbat je dalam makeup bag..lepas dah guna, terus buang je...mudah gitu...wet tissue  pilihan k.fiezz untuk bulan ni bauan apple plak..sedap bau dia..cam nak makan je..hehe



www.fiezasani.xyz

Ellips hair vitamin

Yang ellips hair vitamin ni, k.fiezz beli sebab baca kandungan dia dari Ginseng & Honey Oil dan ada tambahan Moroccan Oil dengan formula baru... Fungsi dia untuk bagi rambut kuat & sehalus sutera..gitu la yang tulis pada kotak dia..Jadi kita cuba je la..tengok kuat ke idak rambut k.fiezz..halus ke idak..hehe..Selain tu k.fiezz ingat vitamin ni boleh  juga mengatasi rambut mengerbang k.fiezz ni..tapi macam tak je..haha..lembut tu ada...so kena cari produk lain la plak untuk mengatasi rambut mengerbang k.fiezz ni...haih...saja je tau...share sikit kalau korang tau produk apa yang sesuai untuk masalah rambut kering & mengerbang ni..

eh lupa plak nak bitau..dalam 1 kotak ni ada 2 keping & setiap sekeping tu ada 6 biji menda yang bulat-bulat tu...Harga biasa - RM11.08, harga promosi RM9.95

Cara Guna - Ambil sebiji, potong sikit & picit bagi keluar cecair dia..lepas tu sapu pada rambut..Seeloknya buat masa rambut separuh kering..lepas dah basuh rambut..biar kering sikit..lepas tu baru sapu rata pada rambut...jangan kena pada kulit kepala..cuma luar je...amalkan selalu untuk dapatkan hasil yang superbb...

You Might Also Like

6 Comment

  1. wah..bagus fieza ni..selalu jaga kecantikan..:)

    ReplyDelete
  2. lama dah tak masuk watson..ada je orang post pasal watson ada sales bagai , tapi tak pergi-pergi pun..kalau pergi sure melayang jugak tu duit..tapi rasanya next month kena masuk jugak pasal ada barang dah habis di guna

    ReplyDelete
  3. Lama jugak tak masuk watson..berhantu betul kalau masuk kat situ.hehehe..macam2 nak beli

    ReplyDelete
  4. Ellips tu best .. Dulu time free hair n kerja jd engr, mmg hari2 guna tu so that rambut mantain hitam, bercahaya dan tak kering..

    ReplyDelete
  5. masuk watson ni tak sah membeli walau satu barang kan. macam ada saka. hahaha :D stiap weekend lak tu ada je sale dia

    ReplyDelete
  6. Jarang2 sekali shopping kat watsons , CCL lebih suka shopping di guardian kdg ada produk2 or skincarr yg murah sikit berbanding watsons .. Tpi bila watsons ada buat sale, langkah jugak beli 1 2 barang

    ReplyDelete