Total Pageviews

Beli Apa tu Kat SGShop

11:40

Hasil shopping di SGSHOP..haritu k.fiezz ada kongsi promosi sempena Double11 kat SGShop ni..Meh nak kongsi pula hasil tangkapan k.fiezz kat www.sgshop.com ni...tak banyak pun beli..ada la sangkut 4 barang...tue pun kontrol napsu serakah ni..kalau tak kontrol, mau lebih k.fiezz sangkut beli...membeli sambil ingat dalam akaun ada baper RM jadi kita kontrol sikit..haha..

jadi apa yang k.fiezz sangkut ni?meh tengok..k.fiezz ada buat video unbox hasil shopping di SGShop... 


HASIL SANGKUTAN di SgShop..

Tadaaaa.....tak banyak kan..ada 4 barang je k.fiezz beli kat sini..semua yang beli ni, memang k.fiezz dah usya nak beli..lama dah...terutama yang tapestry tu...

Kalau korang berminat nak beli, k.fiezz ada sertakan link barang kat bawah setiap gambar..berminat, sila klik link tu...


www.fiezasani.xyz
4 barang yang k.fiezz beli di SgShop...
Gaming Headphone, Bluetooth Tripod, Purse & Tapestry


www.fiezasani.xyz
Tapestry idaman hati..dapat free gift hiasan lampu & hiasan gantung warna hitam tu...



www.fiezasani.xyz
Rasmi setepek selfie berlatar belakangkan tapestry...


www.fiezasani.xyz
Bluetooth Tripod Selfie Stick ni boleh adjust panjang,  pendek ikut pada kesesuaian nak tangkap gambar atau rekod video...dan yang penting ada bluetooth..tak yah susah nak adjust cari barang untuk letakkan handphone tak jatuh atau bergerak bila nak rekod video atau tangkap gambar..letak handphone kat tripod & set bluetooth connecting pada handphone...ready, tekan butang bluetooth...SIAP...oo..lupa plak, beli tripod ni dapat free extra battery untuk Bluetooth..



www.fiezasani.xyz

Gaming Headset jenama Rapoo...Ni mr hubby punya..walaupun k.fiezz kembang kempis hidung tahan marah kalau mr hubby dapat hadap game dia tu tapi positif positif..kurang-kurang dia duk kat rumah..depan mata..tak berjalan pi lepak ke apa..kalau lepak pun, k.fiezz follow..haha...jadi kita bagi la gaming headset ni...



www.fiezasani.xyz
Purse baru..wrislet sebelum ni helokkk lagi...saja gedik beli purse baru...tukar..boring katanya..memacam k.fiezz ni padahal memang alergik tak leh tengok purse...mula la gedik nak beli lain...


Korang kalau nak shopping kat SgShop ni pada k.fiezz okey sangat..harga barang sangat reasonable cuma kena sabar untuk proses penghantaran dari China ke Malaysia..tue je...overall shopping kat SgShop best dan semestinya k.fiezz akan repeat lagi..hehe...


You Might Also Like

7 Comment

  1. alamak berkenan pulak Bluetooth Tripod Selfie Stick

    ReplyDelete
  2. alaaa kakfiez ni jeles la sha gini haha

    ReplyDelete
  3. ramai juga tgk blogger kalo update video ada Tapestry...mcm2 hasil rembatan 11.11 tu...ada tripod tu senang la nk record video nanti

    ReplyDelete
  4. cantiknya Bluetooth Tripod Selfie Stick tu.. Senang lah nak selfie and rakam video.

    ReplyDelete
  5. Wahhh bestnya kak fieza.. berkenan akak punya Bluetooth Tripod Selfie Stick tu

    ReplyDelete