Total Pageviews

Susu Kambing Nufael Cuba Sendiri Baru Tau

23:17

Sejak minum susu nufael ni, terasa comel plak..opss..ter masuk bakul,angkat sendiri plak..hehe..ala, kan salah satu fungsi susu nufael untuk mencantikkan kulit, macam k.fiezz pernah share kat entry sebelum ni <<http://www.fiezasani.xyz/2018/10/susu-kambing-nufael-dengan-7-ekstrak-sebenar-yang-sesuai-untuk-seisi-keluarga.html >> 

Jadi dah mula nampak kesan kah sebab feeling cantik..haha..ke k.fiezz yang over perasan..haha..Kalau korang nak tahu kebaikan dan kelebihan serta khasiat susu nufael ni, boleh klik kat link atas ni..full detail kat situ..

so k.fiezz sedap ke minum susu nufael ni?

Kot ada yang tertanya soalan kat atas ni?meh nak jawab..actually k.fiezz ada cerita gak kat link atas ni..tapi sokay, menda elok kita share banyak-banyak kali pun tak pe..setakat ni k.fiezz minum susu  nufael ni, tak ada masalah atau kesan sampingan yang tak best..Rasa dia yang SEDAP, TAK MANIS, TAK BERBAU HAMIS, K.fiezz suka sangat minum susu nufael ni..rasa sekali nak repeat 2-3x setiap kali minum tapi kang cepat pulak habis..jadi kita berjimat minum sehari sekali je..kontrol nafsu sebab sedap sangat susu nufael ni...

Dari segi kebaikan pengambilan susu nufael ni, k.fiezz perasan rasa lebih bertenaga..Kalau tak k.fiezz ni cepat letih..maklum la peningkatan usia gitu..tapi sejak amalkan susu nufael ni, rasa bertenaga je pulak...dan kebetulan k.fiezz lepas consume susu nufael ni, mrs P menjengah seperti biasa..selalunya k.fiezz ni ada period pain atau sengugut..tapi tak tau la sebabkan susu nufael ni ke apa, k.fiezz perasan tak ada masalah sengugut ni..yeayy..sengugut k.fiezz ni tak la teruk sangat tapi 1st day datang tu, rasa tak selesa..kalau kat rumah, k.fiezz tuam dengan air panas..buh air panas dalam botol, urut kat sekitar rahim kita tu...tapi kalau 1st day tu hari bekerja, tahan la sakit...tapi ni, tak ada masalah sengugut tu...alhamdulillah..boleh buat kerja dengan selesa masa 1st day period baru ni..


Kat atas ni antara kesan positif yang k.fiezz dah rasai dengan pengambilan minum susu nufael..part bertenaga tu memang k.fiezz suka sangat...nak buat kerja pun rasa cergas...terutama kerja-kerja di pejabat masa waktu pejabat dan petang lepas balik rumah, sambung buat kerja rumah pulak macam memasak...

MINUM WAKTU BILA?

K.fiezz ambil sebelum tidur..sehari sekali sahaja..nak jimat..hehe..atas ni video cara bancuh susu nufael..kot la ada yang tak tau...sila guna air suam yea sebab kalau guna air panas, khasiat dia berkurangan...

Maklumat Lanjut SUSU NUFAEL




Pengedar Rasmi SK NUFAEL - https://www.susukambingnufael.com

Founder FEEDMILK - Anys Paloma

InstaGram 

Hubungi - 0168404932


You Might Also Like

6 Comment

  1. lama dh tak minum susu kambing sbb tktau brand mana ok. nanti nk try yg nj lah pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba yg ni, sha.. Sedap pun sedap.. Tak manis..

      Delete
  2. wah, siap boleh hilangkan senggugut .. mmg best nufael ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pasti lah sebab nufael ni ke apa mrs pip, sengugut tak menyerang P baru ni.. Mungkin yea, mungkin secara kebetulan membantu..Tapi Alhamdulillah sgt..klu tak, rasa tak selesa sgt bila sengugut me nyinggah..

      Delete
  3. Kinah pun suka susu nufael ni kak fiez. Dulu mata ni susah betul nak tidur malam, sekarang ni pantang letak kepala confirm nak pejam hihi. Best la susu ni, langsung takde bau hamis๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  4. Kalau minum susu sebelum tidur memang lenalah lepas tu kan kak..

    ReplyDelete