Total Pageviews

Susu Fernleaf Ready To Drink Anytime

11:36

Penah dengar tak 'minum milo anda jadi sihat dan kuat'.. Ni nak tukar sikit belah depan tu pada 'minum susu mooo dari Fernleaf tulang dan gigi jadi kuat'..Bukan takat tulang dan gigi je, satu badan dapat khasiat...Susu ni mcm kita tahu sumber untuk mendapatkan kalsium dan ramai yg kekurangan kalsium dalam badan seiring dengan peningkatan umur. Jadi salah satu cara untuk mendapatkan kalsium adalah 'jom minum susu'..Patut la k.fiezz selalu ada masalah gigi, kurang minum susu agaknya...Haish...kena banyak minum susu la lepas ni...

www.fiezasani.xyz

Haritu k.fiezz ada share pasal susu fernleaf ni kat Facebook, Instagram.. Yg k.fiezz minum dengan straw hipstur sangat tu..Limited edition uolls straw hipstur tu...

SUSU FERNLEAF PERISA COKLAT DAN ASLI

K. Fiezz cuba 4 kotak susu coklat & 1 kotak besar susu fernleaf full cream.. Hat coklat tak payah tanya..selamat dah masuk dalam perut mr hubby & k.fiezz...k.fiezz ni dah la peminat coklat.. Laju la habis nya.. Rasa dia yang sedap, terasa coklat tu..

Susu Fernleaf ni datang dalam 3 variasi iaitu Full Cream, Low Fat & Chocolate serta ada dua saiz, samaada 1 liter atau 200ml per pek..dan susu fernleaf ni sesuai untuk seisi keluarga...

K.fiezz pun baru je tahu fernleaf ni dah di pek dalam bentuk mudah di bawa ke mana je macam ni..Yang sebelum ni, tahu jenis dalam peket..kalau nak minum, kena bancuh..leceh kan..ni ready to drink anytime gitu...

Susu Fernleaf Jadi Pilihan?

Dalam banyak-banyak, kenapa pilih susu fernleaf k.fiezz ooi? Pada k.fiezz, susu Fernleaf ni rasa dia lain sebab sumber tenusu nya iaitu lembu tenusu yang menghasilkan susu-susu ni bermastautin nun kat New Zealand.. Korang tahu kan, lembu kat sana macamana.. Dengan udara segar dia lagi.. Tak tercemar.. Lembu tenusu pun bukan terkurung dalam kadang.. Nak makan rumput-rumput pun bebas kat kawasan terbuka.. So sekaligus lembu tenusu ni menghasilkan susu yg mengandungi vitamin D sihat kerana terdedah pada cahaya matahari. Bila kita minum susu ni, kita pun dpt menyerap vitamin D dalam badan kita..

K.fiezz pilih susu fernleaf ni kerana kelebihannya yang mengandungi kalsium yg mudah diserapprotein yg berkualiti tinggi, vitamin A dan juga vitamin D...


Jom minum susu fernleaf..percubaan minum susu fernleaf dengan straw hipstur versi limited edition..

www.fiezasani.xyz
Percubaan kali pertama tak berjaya..haha

Susu yang dihasilkan secara Semulajadi?

Yea betul... Lembu tenusu kat New Zealand ni berada pada persekitaran yang selesa sangat dari segi iklim, udara, air dan paling utama rumput yang menjadi sumber makanan pun berkualiti tinggi.. Dengan segala kelebihan ni. lembu tenusu dapat hasil kan susu secara semulajadi tanpa sebarang bentuk penggalak untuk menghasilkan susu...dan proses penghasilan sehingga menjadi produk yang siap untuk diedarkan kepada pengguna terjamin kualitinya..

www.fiezasani.xyz
Percubaan kali ke-2 berjaya..yeayyy

New Zealand dikenali sebagai pengeluar tenusu

Macam k.fiezz cerita tadi, New Zealand ni memang dah dikenali sebagai peneraju utama pengeluar industri tenusu. Jadi kalau susu yang diimport dari New Zealand ni haruslah yang terbaik macam Susu Fernleaf ni.. So korang kalau nak minum susu mooo yang sihat, pilih la Fernleaf.. Cewah... Promote nampak..haha..ala,menda yg elok kena la kongsi gitu...

k.fiezz pilih susu fernleaf...korang?

Kalau nak rasa susu lembu yang sedap tambah-tambah ada perasa coklat ni serta sedia untuk diminum bila-bila masa,pi cari susu fernleaf ni di kedai-kedai atau pasaraya berdekatan rumah memasing...

You Might Also Like

14 Comment

  1. susu fernleaf ni memang tak cukup kalau sekotak ja. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Wah spek mata dia comel je... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah qiya..budak2 confirm suka minum sambil tengok air lalu kat straw ni..

      Delete
  3. tq fiez sbb tlg hari tu. dapt juga cik nor cuba susu dr fernleaf ni. sdap sgt..:)

    ReplyDelete
  4. welcome cik nor..sharing is caring gitu...

    ReplyDelete
  5. hipstur btyl straw tu ye hehe...susu mmg bgs utk tulang

    ReplyDelete
  6. So cute cermin mata tu. alahai... rugi rabia tak dapat ni.Rabia terlepas pandang lah pulak.

    ReplyDelete
  7. sha dah minum yang full cream kak fiez! kena segelas tidur dengan lenanya hahaha :p

    ReplyDelete
  8. Sedappppnyaaa. Mar peminat susu susu kotak ni hehhe

    ReplyDelete
  9. hipsturrrrr....tp susu tu mmg sedap.

    ReplyDelete
  10. Anak dara kinah laju betul dengan susu fernleaf coklat tu. Sedap sangat.kita yang tua pun suka apalagi budak-budak. Nanti nak beli satu carton buat stock hihi

    ReplyDelete
  11. Comelnya sis pakai spek mata tu.. Hipster gitu..
    Susu fernleaf nie memang best..

    ReplyDelete