Total Pageviews

Souvenir from Copenhagen, Denmark

22:09

2 minggu lepas,bos kak fiezz outstation ke Copenhagen, Denmark..sebelum bos pi tu, ada hint-hint kat dia minta beli souvenir copenhagen..hehe..muka tak malu kan..saja mencuba nasib konsepnya...tak expect pun bos belikan..main-main..saja usik dia..bos k.fiezz yang sekarang ni sporting kot..nak guwau-guwau manja tu, boleh la..

minggu lepas bos dah balik ke Malaysia & dia masuk kerja..bos tak ada bawa pun plastik bag yang ada souvenir copenhagen..hihi..sokay la...tak ada hal..

eh..tup tup harini, bos bagi 1 plastik yang berisi souvenir copenhagen kat bawah ni..k.fiezz punya, tak payah pilih..bos dah belikan special punya untuk k.fiezz...yang mana?

tu coin purse Copenhagen..hehe...yang lain-lain keychain,fridge magnet...


www.fiezasani.xyz

thank  you bos...yang lain-lain tu untuk pegawai & kakitangan kat Cawangan k.fiezz...


www.fiezasani.xyz

Haritu masa bos pi bercuti ke bali pun, k.fiezz dapat souvenir jugak..coin purse..hehe..
lepas ni pi bercuti, k.fiezz nak cari coin purse gak la..nak buat koleksi..bos k.fiezz yang start dulu bagi idea kat k.fiezz untuk kumpul coin purse dari oversea...jadi kita teruskan mengumpul coin purse...

You Might Also Like

4 Comment