Total Pageviews

One Avenue Band | Kisah Antara Kita

08:30

K.fiezz selalu dengar lagu ni kat radio..duk ingat Khai Bahar yang nyanyi..sedap sore macam khai bahar..eh sekali ternampak kat IG ada orang post, dorang karaoke & tag penyanyi asal lagu ni..Nyanyian One Avenue Band rupanya..haha..k.fiezz suka suara penyanyi dia terutama part chorus tu..suara dia unik...duk ingat Khai Bahar yang nyanyi tau...k.fiezz duk cakap dlm hati' ada pun lagu khai bahar yang sedap' yg boleh diterima kat telinga k.fiezz ni..eh rupanya orang lain daaa yang nyanyi...



LIRIK-

Mengapa terjadi
Oh pada diri ini
Haruskah ku meneruskan lagi
Kisah kita yang telah kita bina bersama
Kini telah hancur karena kau memilih dia

Ku tidak menyangkakan
Engkau seperti ini
Kau curangi diriku
Tanpa aku sedari

Bodohnya aku
Ku bisa mempercayakan kamu
Tanpa ku sedari 
Kau mempermainkan cintaku

Sayang 
Haruskah kau memperlakukan aku Sebegini
Apakah salah diriku ini terhadpmu
Sehingga engkau sanggup menduakan cintaku

Mungkin aku bukan yang terbaik buatmu
Ku terima apa yang kau lakukan padaku
Aku kesali dan berasa kecewa terhadap dirimu

Maafkan aku telah mengecewakanmu
Hati ini tak dapat merubahkan apa pun
Diri ini telah dimiliki tanpa ku sedari

Mungkin aku bukan yang terbaik buatmu
Ku terima apa yang kau lakukan padaku
Aku kesali dan berasa kecewa terhadap dirimu

Ku amat menyesali mengenali dirimu
Aku berjanji akan meneruskan
Hidupku tanpamu

You Might Also Like

4 Comment

  1. lagu ni best gila! kalau putus cinta dengar lagu ni mesti lagi sedih hahaha

    ReplyDelete
  2. terus lelaju saya dgr..not bad kak

    ReplyDelete
  3. lagu ni ..selalu dgr dalm radio tercari-cari jug atajuknya..memang best muzik dia..layan

    ReplyDelete
  4. Tq sis.. baru tahu tajuk dan penyanyinya.. selalu dengar dalam radio tapi tak perasan tajuk dan penyanyinya.. sha suka lagu ini.. sedap didengar..

    ReplyDelete