Total Pageviews

Alergik Dgn Watson

10:06

Alergik tau masuk Watson.. Nak beli satu barang.. Yg keluar dua barang.. Ni pun kontrol napsu. Kalau tak, mau lebih dari 2 k.fiezz ambik... Cadang mula-mula nak beli wet tissue tu je sebab wet tissue althea k.fiezz dah abis.. Nak order dari Korea tu, lambat sampai.. Beli la yang kat watson punya dulu... Pernah try yang Watson punya sebelum ni, memang serasi je dengan k.fiezz...tak ada timbul masalah alahan macam gatal-gatal ke apa... Tu yang habis althea punya wet tissue, k.fiezz pi watson je.. Cari brand watson wet tissue ni...

Tapi tue la.. Perempuan kan.. Bila dah ada kat situ, duk teringat "eh.. Vitamin C dah nak abis la plak"... Beli pulak yang 1 botol ni dulu..nak beli yang sekotak ada 2 botol tu, bajet cam kureng.. So beli 1 dulu.. Nanti baru top up...



                               www.fiezasani.xyz
Total damage dua barang ni di Watson - RM24. 90

So dari 1 barang, jadi 2 barang sangkut kat Watson... Bukan takat kedai 2 hinggit, daiso, DIY tu je berantu tau... Untuk k.fiezz, Watson ni pun kalau tak kuat napsu, mau beratus abis... K.fiezz la.. Orang lain tak tau..

K.fiezz ni dari dulu masa zaman anak dara lagi memang suka shopping kat Watson ni.. Barang-barang keperluan diri macam deodorant, syampu, perfume & etc memang suka beli kat Watson.. Masuk kat sini, memang lama la tersangkut.. Semua barang dalam ni rasa tertarik nak beli.. Maybe susun atur yang kemas buat kita sebagai pelanggan selesa duk lama-lama dalam ni.. Haha..

Lagipun kelebihan shopping di Watson ni sebagai member kad, kita dapat kumpul point..Kumpul point, next time bila shopping di Watson dapat jimat bila point dah cukup, pembelian seterusnya boleh tolak dari point.. Macam k.fiezz pernah buat haritu.. Nak beli apa ntah, tak ingat.. Then k.fiezz teringt duit tak cukup kalau tak silap.. K.fiezz dah menggelabah cakap kat staff kaunter, ingat nak pakai kad debit je la. Then bila staff tu check kad Watson k.fiezz,dia cakap point k.fiezz cukup untuk tolak  beli barang tu.. Fuhh... Lega tau... Nampak tak untung kan selalu shopping di Watson.. Boleh kumpul point & berjimat. So kena selalu la beli belah di Watson untuk kumpul point.. Hehe

Watson pun selalu buat promosi, mana la orang tak terpikat nak singgah selalu kat situ.. 

You Might Also Like

7 Comment

  1. haha..kdai berhantu..jgn pergi selalu..:)

    ReplyDelete
  2. hahahaha sha masuk watson nak cari cleanser, keluar watson ada moist, shampoo, lipstick 3, tissue basah kering, serum pastu cleanser takbeli hahaha!

    ReplyDelete
  3. baca tajuk pun dah buat akak ketawa...hehehe
    sebab tu akak memang menjauhi watson..hahaha

    ReplyDelete
  4. vitamin c flavettes tu rabia makan jugak

    ReplyDelete
  5. hahahah ingat alergik apa.. kekny pun suka masuk watson ni

    ReplyDelete
  6. makin cantik la minum Flavettes ...

    ReplyDelete