Total Pageviews

Beauty Giveaway By Mrs Pip

21:44

Lama tak joint Giveaway atau Segmen ni..so kak fiezz nak joint la Beauty Giveaway yang dianjurkan oleh Mrs Pip..Kak fiezz selalu ke blog mrs pip & mrs pip pun selalu balas kunjungan ke blog kak fiezz ni..Dah selalu kunjung mengunjung kat blog, moh la support Giveaway yang mrs pip buat ni...

Kot rezeki..menang..dapat hadiah..kan kan..hehe......Kalau tak menang, sokay..bagi support kat member blogger..

korang nak joint, klik je banner kat bawah ni...



Syarat-syarat nak joint Beauty Giveaway Mrs Pip ni very da simple...Antaranya follow mrs pip di Media Sosial..which is k.fiezz dah lama follow mrs pip kat IG & friend di FB..dan satu lagi..


Kena karang sedikit ayat untuk mrs pip ... cer bagitau mrs pip
    >>> apa yang korang suka mengenai blog mrs pip?
    atau
    >>> ada apa-apa soalan yang korang nak tahu mengenai mrs pip tak?

kak fiezz pilih?nak tanya soalan la...

Mrs Pip nak tanya, sebelum ni kerja sebagai apa?dan kenapa berhenti? 
#busybody..haha

You Might Also Like

13 Comment

  1. rabia baru je join..heheh goodluck kak fieza..

    ReplyDelete
  2. good luck kak fiezz.. semoga menang tau

    ReplyDelete
  3. Ehhh akak punya soalan hikhik.. gud luck ye kak

    ReplyDelete
  4. thanks FS join GA mrs pip ni .... all the best.

    dia tanya, kita jawab :))

    Mrs Pip pernah bekerja sebagai QAQC Engineer
    dan juga Consultant Resource Personnel ...

    Mrs Pip berhenti kerja penghujung tahun 2012 kerana sarat mengandung, dan bila
    dan bersalin 1st baby, tak sampai hati nak hantar kat nursery, so berhenti kerja
    dan memilih menjadi stay at home mom (SAHM) ...

    insya allah, kalau ada rezeki, rindu nak kerja semula sbg QAQC Engineer.

    ReplyDelete
  5. Salam... Singgah ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya...😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/09/beauty-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete