Total Pageviews

Jalan-Jalan Photoshoot Di Penang

09:00

Sambung story cuti-cuti kak fiezz ke Penang baru-baru ni.. Kali ni nak share sesi photoshoot k.fiezz dengan adik ipar & biras-biras k.fiezz.. Salah sorang adik ipar k.fiezz photographer so advantage la kan ada sesi photoshoot bagai..hehe..masa pi sesi photoshoot ni kitaorang ber5 je.. Mr hubby tak foll
ow sebab malas nak berjalan.. Hehe.. Eh.. Tak la... Masa ni mr hubby tak larat sebab montot bisul lepas tu duk rasa nak uwek uwek... Tak tau la pasai pa.. 

So kitaorang ber5 je la yang jenjalan cuci mata sambil sesi bergambar kat jalan-jalan area dekat dengan Muzium Chocolate. Parking kat situ.. Lepas tu kitaorang berjalan kaki je.. Mr hubby & yg tak joint, lepak kat cafe muzium chocolate... 

Photoshoot Di Penang

Jom layan...
Www.fiezasani.xyz
Models in action gitchu...

Www.fiezasani.xyz

Dah kata photographer kan.. Tangkap gambar nampak muntot pun lawo... Haha

Www.fiezasani.xyz
Tau tak ni klinik.. Cantik kan..nampak klasik...

Www.fiezasani.xyz
3 dara pingitan.. Eh... Haha

Www.fiezasani.xyz
Posing kat sini sebab photographer habaq ada rimau kat belakang tu...

Www.fiezasani.xyz
Tengok apa tu, k.fiezz..ikut ckp photographer.. Photographer suh tengok atas.. Hehe.. Kita tengok je la...

Www.fiezasani.xyz
Cantik tak model ni.. Haha...
Www.fiezasani.xyz
Art Street kat Penang.. Models in action.. Hehe

Bawah ni masa kat Muzium Kristal.. Kak fiezz, masuk cuci mata dalam muzium dengan mama, biras2 & salah sorang adik ipar...

Mr hubby tak joint so melayan la budak dua orang ni kat luar muzium kristal ni..

Www.fiezasani.xyz

 Bawah ni kitaorang baru lepas makan kat Padang Kota kot.. Tak sure.. Haha..

Www.fiezasani.xyz
So ni dah kenyang minum petang, kitaorang nak balik ke hotel... Eh.. Satu kereta nak balik ke hotel.. Satu kereta lagi nak gi cari aiskrim viral

<<Aiskrim-Fruitmade-Penang-Tular-Di-Facebook.html>>

Tapi k. Fiezz & biras tak berjaya beli aiskrim viral ni.. Sebab??? Boleh baca kat link atas ni..

Www.fiezasani.xyz
Ala-ala candid la konon padahal dah nampak adik ipar k.fiezz nak snap.. So berlakon la konon-konon candid...

Untung ada photographer dalam family..hehe..dpt photoshoot free.. 

You Might Also Like

5 Comment

  1. untung la dalam family ada photographer..:)

    ReplyDelete
  2. syoknya ada photographer ikut trip acah-acah candid jewlah hehe

    ReplyDelete
  3. Penang memang lawa untuk bergambar hee :)

    ReplyDelete
  4. Syoknya.. ada orang amikkan gambar.. Walaupun acah acah candid.. tapi gambar cantik..

    ReplyDelete