Total Pageviews

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

15:59

Nak joint Giveaway Ana pulak..saja memeriahkan GA geng blogger..as usual kalau rezeki, menang..dapat la hadiah..Hadiah yang Ana akan bagi untuk pemenang, ada 3..semua berkaitan kecantikan...syantik..syantik..kot sapa yang nak cuba mana2 antara produk kecantikan ni, meh la cuba joint Giveaway Ana..kot rezeki menang..dapat cuba antara produk-produk ni...

Syarat Giveaway ni tak susah pun..kak fiezz memang dah lama follow Ana ni kat Blog, IG...

1. Follow blog Ana Suhana.

2. Follow IG Ana Suhana.

Dah buat syarat yang diberi, tepek je banner ni kat entry korang...lepas tu hantar link penyertaan korang pada entry Giveaway Ana so nanti Ana boleh detect penyertaan korang..

www.fiezasani.xyz
KLIK  SINI 

Hadiah-hadiah :- 

No. 3 - Safi Balqis OxyWhite

You Might Also Like

4 Comment

  1. memang best hadiah2 nya hehehe. goodluck kak fieza! :D

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete